Nagybajom, Somogy megye

Eladó tanya
Nagybajom, Somogy megye
Alapterület
521 m²
Telekterület
23863 m²
Szobák
9
Közvetítői azonosító: COM 215
Azonosító: 30879298
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 előtt
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
nincs
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
udvari
Tetőtér
beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Nagyon jutányos áron megvásárolható - vidéki rezidenciának, vagy falusi turizmusra alkalmas birtok! Nagybajom külterületi részén, aszfaltos úton megközelíthető 2.3863 Ha-os területen található kivett major, udvar megnevezésű ingatlan, nagyon szép erdővel határolt, vadban gazdag környezetben eladó. A területen egy az 1800-as évek végén épült 521,43 m2-es (alsó szint: 276,66 m2, a felső szint: 244,77 m2) volt magtár épület áll, amelynek a tetejét a tulajdonos már felújította, illetve az ablakokat néhány kivétellel barna színű - stílusában illeszkedő - műanyag nyílászárókra cserélte ki.
A területen áll még egy 70 m2-es lakóépület - ez korábban szolgálati lakás volt, valamint egy 240 m2-es gépműhely, valamint egy 400 m2-es istálló épület, mindegyik felújítandó állapotban található. A közművek közül a villany a telken van a vízellátása saját kútból biztosított, a szennyvíz 10 m3-es tárolóba kerül bevezetésre, a gázvezeték csatlakozási pontja 800 m-re van. Igény esetén a további terület is vásárolható még a birtokhoz! Az ingatlan vidéki családi rezidenciának, vagy falusi turizmusra tökéletesen alkalmas - az átépítéséhez készültek már igényes tervek. (215)
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hivatkozzon a 215. számú ajánlatra! Irodánk címe: Kaposvár Irányi D. u. 9.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel