Bezárás

Nagyatád, Somogy megye

Eladó családi ház
Alapterület 95 m²
Telekterület 2 187 m²
Szobák száma 3 + 1 fél
  • Térkép
Monory Gyula
06 30 936 ···
Kompasz Ingatlan Tanácsadó Iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás udvari beálló
Az eladó családi ház Nagyatádtól mindössze 9 km-re található Somogyszob községben 2187 m2  téglalap alakú sík bekerített telken található.
A ház a 70-es évek végén épült földszintes, gázfűtéses, 3 szobás, alapterülete 95 m2 kitűnő szerkezeti állapotú.

A házhoz  fatároló, valamint állatartásra kialakított melléképület is kapcsolódi. Az épület egy része alatt az udvarról megközelíthető 15 mn alapterületű kitűnő klímájú pince is található.

Az összközműves, téglából épült, folyamatosan karbantartott ház csendes biztonságos aszfaltozott, közvilágítással ellátott utcában, a közelmúltban felújított családi házak szomszédjában található.  

Megközelítése személy és tehergépkocsival is kítűnő. Tömegközlekedéssel autóbusszal és vasúton  is könnyen megközelíthető.  A járási székhely Nagyatád központja 15 perc alatt elérhető.

Az ingatlan üres, időpontegyeztetést követően bármikor megtekinthető, és akár azonnal birtokba vehető.

        A település infrastruktúrája jó. A településen helyben biztosított az általánosiskolai és óvodai ellátás, háziorvosi  rendelés. A telpülésen Posta, gyógyszertár, élelmiszerüzletek,  találhatók. A nagybevásárláshoz a legközelebbi TESCO, LIDL, PENNY Market a telektől mindössze 10 km-re található.

A környező városok tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhetők, a településről közvetlenül a fővárosba is közlekednek a volán menetrendszerű autóbusz járatai, valamint a MÁV Inter City vonatai.

A településen a megélhetést a közigazgatási és oktatási intézményeken kívül az intenzíven bővülő és erősödő, elsősorban agrárvállalkozások mellett döntően a mező-, erdő- és vadgazdálkodások, valamint az utóbbi időben a turizmus biztosítja. A kedvező közlekedési adottságok miatt a munkaerő foglalkoztatása helyben és a közeli településeken biztosított. (Nagybaráti pusztán található állattenyésztéssel és mezőgazdasággal foglalkozó Claessens Group, az erdőgazdálkodási tevékenységet ellátó Mocz és Társa Magánerdészet Kft., HM Kaszó Zrt., és a MÁV)

A településen az egyéni vállalozók száma is meghaladja az 50-et.

Somogyszob Somogy megye középső tájegységében, a Nyugat-Belső-Somogy kistájegységén helyezkedik el. Közepes nagyságú település, mely a nagyatádi központú Rinyamenti Kistérség Többcélú Önkormányzati Társulás tagja. Somogyszob – Bolhás – Kaszó községek vonatkozásában közös önkormányzati székhely.

Az erdőkkel körülvett település közelében található, vadászati lehetőségeiről a világ minden táján ismert Kaszó. Kisvasútjának, játszótereinek és tanösvényeinek köszönhetően különösen a kisgyermekes családok számára teszi a települést kedvelt turisztikai célponttá.

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! 

Az ingatlan a tulajdonos kérésére kizárólag kísérettel tekinthető meg. Megtekintés előtt kérjen részletes tájékoztatást email-ben, vagy telefonon.

Személyes megtekintéshez a megadott telefonszámon munkanapokon munkaidőben egyeztethet időpontot.

Fenti hirdetés kizárólag tájékoztatásul szolgál, és nem minősül nyilvános ajánlattételnek.
Az ajánlat részleteiről személyes találkozás alkalmával kaphat tájékoztatást.
e-mailben történő érdeklődését bizalmasan kezelem, a nevet, és telefonszámot tartalmazó megkeresésre küldök érdemi választ .

• ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak jogilag fedhetetlen, ellenőrzött, problémamentes ingatlant vásároljon,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában megvásárlásában,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és jogi kérdésekben is tájékoztatást kapjon.
• ha ÖNNEK FONTOS az emberközpontú szolgáltatás,

Akkor vegye fel velem a kapcsolatot
KOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODA
A MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACON
                   Monory Gyula

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Kompasz Ingatlan Tanácsadó Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 30 936 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk