Bezárás

Nádasdladány, Fő út

Eladó családi ház
Alapterület 180 m²
Telekterület 2 623 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
06 70 508 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko), vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs
Tulajdonos hirdetése!
Eladó szeretett otthonuk, Székesfehérvártól 15 km re, a Balaton partjától 25 km re található
Nádasdladány központi részén egyedülálló adottsággal.
A telek 2623 m2, rajta egy 1990-ben épült 180 m2 es hasznos alapterületű, tégla falazatú emeletes ház található, amelyet pár évvel ezelőtt belülről szinte teljesen felújítottunk.
Az alsó szinten 40nm-es terasz, lakótéren kívül kazánház 380 volt 3 fázisú ipari árammal, 2 szoba, nagy nappali, kandallóval, konyha, és fürdőszoba található. A földszinten pár éve mindenhol újra lett betonozva. Modern 30x60 greslapokkal lett burkolva. A földszinti fürdőszoba teljesen fel lett újítva szintén 30x60 greslapok lettek burkolva. A földszint teljes területét, beépített energia takarékos led spot lámpák világítják meg. Az emeleten 3 szoba, fürdőszoba, előtér, és a ház teljes szélességében terasz található. Az emeleten a teljes mennyezet szigetelve van. A fűtésére két féle rendszert is kialakíttattunk, vegyes tüzelésű kazán, és kondenzációs gázkazán is be van építve.
Az ingatlan 8 analóg kamerás és 2 IP kamera rendszerrel van felszerelve, ami az ingatlan külső, és belső tereit figyeli, illetve minden mozgást dokumentál.
3 éve épült 2 db tároló helység, fedett autó beálló. Plusz tartozik még az ingatlanhoz egy zárt 40 m2 -es garázs, amiben 380 Volt 3 fázis ipari áram van szerelve. Ezen kívül állattartásra alkalmas, több helység is található a telken.

A telek teljesen körbe van kerítve a kerítés alja a föld felszínétől felfele, és lefele 20 cm-en beton hallóval van megerősítve.

Beton gyűrűből épített ásott kút.

Falusi Csok igénybe vehető! / akár 10 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás /

Családosoknak előny, az általános iskolától 2 háznyira, a hátsó udvar kijárata egyenesen a focipályára, és játszótérre vezet. Nem kell minden alaklommal kikísérni a gyermeket, elég, ha kinézünk a teraszról, és máris látjuk a gyermekeinket. Az orvosi rendelő, patika is 100m -en belül van. 350m en belül 3 kis bolt is található, amelyekből kettő ünnepekor is rendszeresen nyitva van. A telket körbe fák veszik körül, csodálatos a környezet!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 508 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk