Mosonmagyaróvár, Istvánpuszta

Kiadó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 100 000 m²
Ár havonta 1 000 Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 224 ···
Üzenetet küldök

Kiadó szálloda, hotel, panzió...

Min. bérleti idő nincs
Mosonmagyaróvár és Kimle között, a 10-es főút mellett, gyönyörű, reprezentatív környezetben 29 szobás szálloda, a Szent István Hotel hosszútávra bérbeadó.

A szálloda a Mosoni-Duna közelében egy különálló vadászkastélyban került kialakításra, melyet a 10-es főúttal platánfákkal övezett bekötőút köt össze. A mintegy 2050 nm hasznos alapterületű épületegyüttes egy 9,5 hektáros, további fejlesztésekre alkalmas parkban található, melyet szántóföldek szegélyeznek.

A nyugodt, reprezentatív környezet mind a további, wellness- vagy golfhotellé történő fejlesztést, mind pedig a más irányú hasznosítást (pl. klinika, oktatási központ) lehetővé teszi. Az osztrák és a szlovák határ és az M1 autópálya közelsége, valamint Mosonmagyaróvár termálvíz forrásai a területet kiemelten értékessé teszik.

A szálloda 24 db 2 ágyas, 3 db 3 ágyas, fürdőszobás, színes tv-s, minibáros, telefonos szobával és 2 db lakosztállyal rendelkezik. Az épületben továbbá 2 db (40 ill. 50 fős) konferenciaterem, kis tárgyaló, biliárdterem-bár és 60 fő befogadására alkalmas étterem található. Az étteremhez 30 fős kellemes terasz kapcsolódik. A szálloda saját szaunával, kerti grillel és bekerített parkolóval rendelkezik.

A bérleti díj csak a hirdetési rendszer technikai követelményei miatt kerül feltüntetésre! Részletekről érdeklődjön a megadott telefonszámon.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 224 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?