Bezárás

Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron megye

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 80 m²
Ár havonta 250 000 Ft
  • Térkép
Pozsgai Petra
06 70 904 ···
Real FM ingatlan
Üzenetet küldök

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Min. bérleti idő nincs megadva
Üzleti lehetőség Mosonmagyaróvár központjában!
Mosonmagyaróvár városközpontjának központi helyén , újépítésű övezetben , 73 lakásos társasház földszintjén kínálok kiadásra , egy 80 m2 hasznos alapterületű üzlethelyiséget!
Az ingatlan hangár jellegéhez el tudok képzelni akár kiváló reggeliző, kávézó, fagylaltozó helyet , szépségszalont , fogászatot , de akár több irodai helyiségre is bontható. Ezen a területen jelenleg rendkívül sok ember lakik amit ebben az esetben érdemes lehet kihasználni üzleti szempontból!
A létesítmény átadása nemrég történt meg . A környezettudatosság és a rezsi csökkentés szempontjából , korszerű hőszivattyús ( levegő –víz) fűtő és hűtő ( Fan-coil) berendezés gondoskodik pénztárcánk megmaradó vastagságáról. A nyílászárók fém szerkezetű portál és üzlet bejárati ajtók, háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel, antracit színben két bejárati lehetőséggel az utcafrontról , illetve egy hátsó bejárat .
Felosztása : 3 légtér plussz 2db vizesblokk. Parkolási lehetőség az üzlet előtt adott!
Az ingatlan jelenleg szerkezeti állapotban van ! Így aki bérbe veszi és a tulajdonosok által megbeszéltek szerint kulcsrakészre befejezi a saját ízlésére alakíthatja , és a beleforgatott tőkét le is „ lakhatja” !
Ára : 250 ezer FT /hó +ÁFA +rezsi
Két havi kaució és egy havi bérleti díj szükséges a bérbevételhez!
Amennyiben a kiadó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot , vagy írjon nekem email-ben a elérhetőségen.
Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!
A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 904 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?