Bezárás

Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó raktárhelyiség
Alapterület 270 m²
Telekterület 1 m²
Ár 27,8 millió Ft
  • Térkép
Jancsurák Tünde
06 70 280 ···
KOMPLEX INGATLAN
Üzenetet küldök

Eladó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Eladó Mosonmagyaróvár Mosoni részén egy 250m2-es ingatlan. Az ingatlan valamikor egy jól működő pékség volt, de jelenleg üresen áll, várja a következő tulajdonosát. Felújítást követően alkalmas lehet bármilyen vállalkozás indítására, akár az eredeti vállalkozás is visszaállítható, vagy raktár épületnek is használható, ugyanis a belmagassága meghaladja a három métert.  Az épületben megvan minden helység ami egy vállalkozáshoz kell. A működéshez szükséges gépek kiszerelésre kerültek. Az épület melegéről jelenleg semmi nem gondoskodik, de az épület előtt van a gázvezeték, amire rá lehet csatlakozni. A víz benn van az épületben.
Ha érez magában ambíciót arra, hogy új vállalkozást indítson, vagy a régihez új helyet keres,vagy csak befektetésnek szánná, kérem hívjon!
Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró hitel ügyintézésében is. Ha felkeltette ez a hirdetés az érdeklődését vagy további kérdései vannak, akkor keressen bizalommal. Komplex ingatlaniroda, Jancsurák Tünde ingatlanértékesítő.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 280 ···
Üzenetet küldök