Bezárás

Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos utca

Eladó házrész
Alapterület 85 m²
Telekterület 559 m²
Szobák száma 1 + 3 fél
  • Térkép
Urbán Roland
06 1 414 ···

Eladó házrész

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gázkazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás nincs megadva
Kedves Érdeklődő!
Szeretnénk szíves türelmét kérni, amiért az ingatlan bemutatása a koronavírus járványra tekintettel, annak fennállása alatt a szokásostól eltérően kissé elhúzódhat. Előre is köszönjük türelmét és megértését!
Hívását munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között tudjuk fogadni, amennyiben egyéb elfoglaltság miatt nem tudjuk felvenni a telefont, a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt! Megértését köszönjük!
A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

A meghirdetett házrész GYMS megyében, Mosonmagyaróvár történelmi belvárosától D-re található ~1,6 km-re, természetben a Kossuth Lajos utcában, egy két lakásos lakóház emeletén található. Környezetében hasonló korú és kialakítású családi házak, kereskedelmi-, és szolgáltatóegységek helyezkednek el. Megközelíthetősége az 1-es sz. főút felől több irányból elérhető. Az ingatlan térvilágítással ellátott aszfaltozott úton közelíthető meg. A település ezen része tömegközlekedéssel, helyközi járatú busszal elérhető, az ingatlantól 50 méteren belül található buszmegálló. A vasúti megálló ~1,4 km-re található.
A hirdetett ingatlan egy 1+3 félszobás házrész. Az alaprajzi elrendezése jó, a mai kor igényeinek megfelelő, a helyiségek funkcionálisan elkülönülnek egymástól, benapozottságuk jó.
Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú, használati megosztással rendelkezik. Önálló lakóegységet képez, önállóan forgalomképes. A használati megosztás szerint az udvar és az azon található melléképületek közös használatban maradnak. Tulajdoni hányad szerint az ingatlanhoz 1117 m2/2=558,5 m2 alapterületű telekrész tartozik. Kizárólagos használatba kerül a tetőtéri lakás, a hozzá tartozó pincével.
A két lakrész külön mérőórákkal rendelkezik, azonban jelenleg a meghirdetett lakrész villanyóra és gázórája is leszerelésre került.
Az ingatlan 1993-ban épült, hagyományos módon és szerkezetekkel, a teherhordó falak és válaszfalak téglából készültek, a födémszerkezet borított fagerenda. Részben alápincézett, földszint, tetőtér kialakítású, homlokzata kőporos vakolatú.
A meghirdetett házrész zárt lépcsőházból akadálymentesen megközelíthető. Nyílászárók: hőszigetelő üvegezésű, fa anyagú ablakok, fa bejárati és belső ajtók. A lakótér falai festettek, a szükséges helyeken csempével fedettek, az aljzatburkolatok kerámia és hajópadló. A lakótér fűtése saját, lakásközponti gázkazánról megoldott, a hőleadók radiátorok, a melegvíz ellátásért egy villanybojler a felelős, az előszobában egy klíma került felszerelésre.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 414 ···
Üzenetet küldök