Mosonmagyaróvár, Belváros

Eladó családi ház
Mosonmagyaróvár, Belváros
Alapterület
290 m²
Telekterület
1231 m²
Szobák
5
Közvetítői azonosító: COM 679700081
Azonosító: 32373722
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2021
Komfort
luxus
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
hőszivattyú, mennyezeti hűtés-fűtés
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
beépített
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Belvárosi, prémium kategóriás ház eladó!

Mosonmagyaróváron, az óvári városrész központjában, csendes utcában kínáljuk ezt a kényelemre és élhetőségre tervezett családi házat. Prémium minőség, egyedi megoldások mindenhol!

A neves tervező keze munkáját dicsérő házban minden részlet jól kitalált és kiválóan kivitelezett. Itt elsőre is, mindenki otthon érzi magát. A terek tágasak és egyben élhetőek is. A helyiségek jó elosztásúak. Van hely nagyobb társaságnak, partik, összejövetelek megvalósítására. A privát részek is jól tervezettek, 4 hálószoba, 2 fürdő, tetőterasz, fitnesz terem és az egyéb helyiségek is mind a kényelmet szolgálják.

A kert szépen parkosított, zárt kerítéssel bekerített. Öntöző- és csepegtető-rendszer táplálja a pázsitot és a dísznövényeket. A térkövezés is minden szükséges helyen megvan. A hátsókertben egy 18m2-es tároló is készült, motor, hajó, kerti dolgok tárolására. A ház mellett akár 5-6 autó elfér. A dupla garázsban két felső kategóriás autó is befér.

A ház igazán különleges része a több mint 40m2-es, fedett, üvegfallal bezárható terasz. Ide került elhelyezésre a süllyesztett yakuzzi, előkészítés készült egy külső konyhának és grillezőnek. Nyáron fedett terasz, télen télikertként tud funkcionálni.

Szintén különleges az emeleten lévő 30m2-es tetőterasz és a hozzá kapcsolódó 70m2-es zöldtető is. A motoros napernyő elhelyezés előkészítve.

A lakótér 4 részre tagolódik. Minden élethelyzethez megvan a hely.

Nappali-konyha-étkező, egyben és külön választva is használható. A falba süllyedő tolófalak segítségével elválaszthatóak ezek a helyiségek. A konyhához méretes éléskamra is kapcsolódik. Az étkezőből tolóajtón tudunk kimenni a nyitott vagy zárt, yakuzzis teraszra, amely télen-nyáron tökéletesen használható.

A földszinten lévő szobákhoz fürdő és háztartási helyiség is kapcsolódik. Ez a rész jól használható a család rangidős tagjainak. A 16m2 hálószoba és a 12m2 dolgozó vagy vendégszoba minőségi bútorokkal beépített.

Az emeleten 2 hálószoba és a fürdő mellett a gépészeti központ is megtalálható. A szobákból a tetőteraszra tudunk kimenni, ehhez kapcsolódik a zöldtető.

A részben fűtött pince a teljes lakótér alatt helyezkedik el. A fitnesz terem mennyezet hűtés-fűtéssel, vizesblokkal. A pince másik, 67.8m2-es helyiségében zárt rendezvények is tarthatóak, de kiváló tárolásra is. A "borospince" fűtetlen helyiség, kiváló szilárd és folyékony élelmiszer tárolásra.

A ház műszakilag is a prémium kategóriába tartozik. 20cm-es homlokzati szigeteléssel, Internorm nyílászárókkal, programozható "S" profilos zsalúzia árnyékolással. A bejárati ajtó ujjlenyomat érzékelős.

A házban hőszivattyú biztosítja a fűtést-hűtést, padlófűtéssel és mennyezet fűtés-hűtéssel. Minden helyiség fűtött, garázs és pince is. A nappaliban zárt égésterű kandalló is készült a hangulatos téli estékre.

Az aktív szellőztető-rendszer mindig friss levegőt biztosít ablaknyitás nélkül is. A beépített hőcserélővel és páraérzékelővel a legjobb levegőt biztosítja a belső terekbe veszteség nélkül. A napelemek elhelyezésének előkészítése megtörtént. A teljes házban vízlágyító rendszer működik, vízkőmentes minden. A konyhában van lágyítás nélküli víz is.

Riasztórendszer mindenhol megvan, infra-sorompó előkészítve. A 11 kamerás kamerarendszer képe applikációról is szemmel kísérhető, merevlemezre rögzül.

Minden megvan, amit egy minőséget és letisztult formákat kedvelő tulajdonos számára fontos. Új ház, beköltözhető és nem kell 1-2 évet bajlódni a tervezéssel és kivitelezéssel. Az ingatlan saját részre készült, ez élőben is jól érzékelhető.

Komoly ház, komoly vásárlónak!