Mór, Fejér megye

Eladó üdülőházas nyaraló
Mór, Fejér megye
Alapterület
82 m²
Telekterület
915 m²
Szobák
2
Közvetítői azonosító: COM T026492
Azonosító: 32282549
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó üdülőházas nyaraló

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
egyéb
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Villany
van
Víz
van
Gáz
nincs
Csatorna
nincs

Leírás

Tisztelt érdeklődő!
Szeretne egy csodálatos ingatlant? Dupla panorámával a Vértesre és a Bakonyi- hegységre? Csendre, és zavartalan kikapcsolódásra vágyik, vagy szívesen lakna egy új építésű, minden igényt kielégítő házikóban? Ha e kérdések közül bármelyikre igennel válaszolt, akkor önnek kínálom ezt az új építésű, tetőtér beépítéses meseszép házat, mely Fejér Megye, Mór városának központjától autóval 3 percre helyezkedik el.
Megközelítése a 81-es főútról lehetséges, aszfaltozott úton.
Mór városa dinamikusan fejlődik, számos turisztikai, gasztronómiai örökséggel rendelkezik. A Móri borvidék országos hírét a vendégváró rendezvények öregbítik.

A művelés alól kivont, külterületi zártkert 915nm, füvesített. Rengeteg termő gyümölcsfával, a kerítés mellett pár tőke szőlővel, málna, egres és ribizlibokorral.
A kétszintes házikó hasznos alapterülete 82nm, melyben 2 nagy szoba, konyha, zuhanykabinos fürdőszoba és a közlekedőben praktikusan kialakított tároló kapott helyet. A reggeli kávéját a kertkapcsolatos teraszon fogyaszthatja el.
A fürdőszobában járólap, a többi helyiségben szalagparketta van. A falak szigeteltek, és a nyílászárók is megfelelnek a kor követelményeinek. Fűtése kandallóval biztosított. Az udvaron gyűrűs ásott kút van, a szennyvíz saját emésztőbe gyűlik.
A ház alatt részben pince található, mely alkalmas tárolásra, vagy akár műhelynek is. Itt kapott helyet a házi vízmű rendszer és a bojler, amely a meleg vizet adja.
A közelben elérhető a kisebb boltok mellett Aldi, Lidl, Spar, Penny stb. is. A város nagy ipari parkkal rendelkezik, számos munkalehetőség közül lehet választani.
Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan nem alkalmas családtámogatási kedvezmények igénybevételére.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal, hogy saját szemével meggyőződhessen az ingatlan szépségéről!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel