Bezárás

Monor, Pest megye

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 200 m²
Ár 28 millió Ft
  • Térkép
Dankó András
06 30 960 ···
Házikó Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Eladó egy 200 m2-es összközműves, gázfűtéses üzlethelyiség iskola, óvoda, posta közelében, kitűnő helyen, többféle hasznosítási célra, 1.063 m2 telken.


Az ingatlan több helyiségből áll, mivel korábban boltként üzemelt, ezért az ahhoz szükséges terek megvannak benne, de tökéletesen alkalmas lehet konditeremnek, játszóháznak, bármely hasonló tevékenységi körnek, szórakoztatásra, kikapcsolódásra, összenyitva a helyiségeket.


Az épület környezete kiváló, mellette egy kisebb sportpálya található, kültéri mozgásra alkalmas az ingatlan hátsó telke is, előtte az autóbeállási lehetőség megoldható, vagy udvaron belül is az épület melletti nagykapun túl. Ha csak a belső teret szeretnénk hasznosítani, akkor a hátsó udvar parkolónak is kialakítható, rendezvények helyszíni biztosítására, bulikhoz, esküvői összejövetelekhez.


A telek 20*50 méteres, akár ikerházak, társasházi tömb építésére is alkalmas lehet, nagyon szívesen megmutatjuk Önnek személyesen az ingatlanban rejlő lehetőségeket.


TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA HONLAPUNKON.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!


HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.


14 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!


HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.


2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 960 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?