Bezárás

Molvány, Baranya megye

Eladó családi ház
Alapterület 450 m²
Telekterület 12 000 m²
Szobák száma 8
Ár 40 millió Ft
  • Térkép
Biró Rita
06 70 427 ···
LidoHome Ingatlan Irodák
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a-as számú, MOLVÁNYI CSALÁDI HÁZÁT.

A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált MOLVÁNYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:

 A kúria az 1800-as években épült klasszicista stílusú épület. A felújításra szoruló épület alapterülete 450 négyzetméter, több helyiséget és két nagyobb termet foglal magában. Az épület 1970-ben részben fel lett újítva, de állaga azóta romlott. Tetőszerkezete jó állapotban van. Az épület átalakítására lehetőség van, a tetőtér a nagy belmagasság miatt beépíthető. A kúria körül platánokkal, örökzöldekkel és virágzó bokrokkal, öntözőrendszerrel ellátott őspark található, melyet a kerítés közelében elhelyezett szárnyas kőoroszlánok védenek. A kúria kövesúton jól megközelíthető helyen található bekerített 1.2 hektáros területen. A portával rendelkező bejárattól az épületig és körülötte szintén kövesúton közlekedhetünk. A kúria körül összesen 550 négyzetméter területű, különböző hasznosításra alkalmas melléképületek és kazánház található. A területhez csatolható közvetlen mellette elterülő 2 hektár terület.

A Kúria közelében 8,7 hektár egybefüggő területen két irányból is megközelíthető rét és legelő is új tulajdonosát várja. A kúriától néhány száz méterre kb. 1 hektár területű tó is található. Ez a két terület a Kúriával együtt is megvásárolható külön megállapodás alapján, de külön-külön is értékesíthetők.

 

Amennyiben a-as számú a LIDO HOME által kínált MOLVÁNYI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 427 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?