Mohács, Baranya megye

Eladó raktárhelyiség
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Alapterület
430 m²
Telekterület
1524 m²
Azonosító: 31519525
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva

Leírás

Az értékelt ingatlan saroktelek, a telephelyen három felépítmény található, kettő a telek északnyugati határán, viszont a harmadik épület térképmásolaton nem szerepel, a telek délkeleti részében található. Az ingatlan a Budapesti útról nyílik.
Telek területe 1524 m2.
A telek a szabályozási és a rendezési terv alapján a GKSZ-2, azaz a kereskedelmi, szolgáltató építési övezetbe tartozik. A jelenlegi épületállomány nagysága tovább növelhető.
Az ingatlan részben közműves, azaz rendelkezik közüzemi víz, villany és gáz bekötéssel. A szolgáltatások nem üzemelnek, mérőórát nem tudtunk fotózni. Szennyvízelvezetés az ügyfél elmondása alapján emésztőbe történik.

Az ingatlan földhivatali térképmásolatán a telek délkeleti végében létesült könnyűszerkezetes csarnok még nincs feltüntetve. Az épület a tulajdonos elmondása alapján 2010-2013 között épült, állítása szerint építési engedély alapján létesült, így ez alapján feltételezzük, hogy az ingatlan nyilvántartásban történő teljes jogi rendezésnek nincs érdemi akadálya. Az értékképzés során számoltunk vele, de javasoljuk ennek vizsgálatát.

Telek terület: 1524 m2
Felépítmény terület: 430 m2, ebből iroda: 83 m2, ebből raktár/műhely: 347 m2.

Vétel ár forintban: 26.900.000 Ft + ÁFA

Bérleti díj: 2 EUR/m2 + ÁFA
Fenntartási díj: 0,6 EUR/m2 + ÁFA

Kérdés esetén kérjük forduljon bizalommal Boros Róbert kollégánkhoz!