Mogyoród, Pest megye

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Mogyoród, Pest megye
Alapterület
370 m²
Közvetítői azonosító: COM HK-3797052
Azonosító: 32444786
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 előtt
Emelet
földszint
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Mogyoródon megvételre kínálom ezt a páratlan lehetőségekkel rendelkező emeletes családi házat, melynek földszintjén 1997 óta működő, jól bejáratott, állandó vevőkörrel rendelkező, akadálymentesített és klimatizált vegyesbolt működik. A teljes terület összesen 32 kamerás 4 MP-s kamerarendszer által megfigyelt, mozgásérzékelő vezérlésű, infrasorompós belépésjelzős.

A telekre két utcáról 5 bejárat nyílik. Ebből három tolókapus autóbeálló, egy a sarkon lévő bolti nagykapu és egy garázsbejáró.

Az ingatlan építése 1994-ben kezdődött, majd folyamatosan bővült. Akár több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas.

A földszinten az üzlet 40nm, kibővítve egy 60nm-es előtérrel, 23,5nm-es elektromos kapuval ellátott garázzsal, mely jelenleg raktárként üzemel.

Szintén a földszinten, 80nm-es lakótérben találjuk a nappalit konyhával, egy 12nm-es parkettázott hálószobát, szintén parkettázott 5 nm-es kisszobát, 8 nm-es fürdőszobát, előszobát, valamint egy 20nm-es télikertet.

A klimatizált emeleten - kijárattal az 58nm-es teraszra - egy 120nm-es lakótérben elhelyezkedő világos 44nm-es nappali található beépített kandallóval. A közlekedőből két kisszoba, egy hálószoba, konyha - kijárattal a 20nm-es erkélyre - fürdőszoba, valamint előszoba nyílik.

Az udvaron találunk még egy különálló 40 nm-es házat is. A szoba-konyhás kis ház akár külön is hasznosítható (pl. albérletnek, vagy egyéb különálló üzlethelyiségnek is kialakítható)

A környék csöndes, biztonságos, amit mi sem bizonyít jobban annál, hogy a jelenlegi tulajdonos szintén a környéken marad. A vegyesbolt üzemeltetése esetén a know-how, valamint a bejáratott közismert üzletnév is átadásra kerül, minden induláshoz szükséges segítséggel együtt. A paletta bővíthető, a vevőkör adott.

Az ingatlan Mogyoród egyre jobban kiépülő részén található, a szomszédos terület Vegyes településközpont kijelölésű. A filmgyár bővülése, új lakóparkok épülése, a Hungaroring közelsége mind-mind akár új lehetőséget is hordozhat magában az ingatlan hasznosítására nézve. Alkalmas lehet még akár fittness/wellnessközpont/egészségcentrum kiépítésére - Mogyoródon jelenleg hiánypótló lenne -, de akár szépségszalon, kis pékség, kávézó létrehozására a vegyesbolt mellé kiegészítésként, vagy profilváltás esetén önállóan is. Adottságai akár apartman hotel átalakítását is lehetővé teszik.

Hívjon bizalommal, tekintsük meg együtt!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel