Bezárás

Mogyoród, Szent Jakab-park

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 9 000 m²
Ár 108 millió Ft
  • Térkép
Hanyu Zsolt
06 30 604 ···
Residence Real Estate
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna telken belül
HA IGAZÁN FONTOS A JÖVŐD ÉS A CSALÁDOD és nyugalomra vágysz, akkor ezt a telket ajánlom Budapesttől 20 percre Mogyoródnál a Szentjakab Lakóparknál.
A CSALÁDI HÁZAT építhet BUDAPEST AGGLOMERÁCIÓJÁNAK EGYIK SIKERES ÉS KIVÉTELES HANGULATÚ LAKÓPARKJÁNAK KÖZVETLEN SZOMSZÉDJÁBAN, A SZENTJAKAB PARKFALU MELLETT.
Emlékszel gyermekkorod békebeli hangulatára? Amikor mind közösen játszhattatok az utcátokban, a házatok előtt, biztonságban, távol a száguldó autóktól, a rohanó világtól. Ahol, ha berúgtátok a focilabdát a szomszéd kertjébe, abból sem volt gond, hiszen igazi, összetartó közösségben éltetek együtt.
ITT a ezek várnak RÁD: erdő közelsége, családias légkör, kiváló infrastruktúra, közel Budapesthez.
Minden fontos dolog a közelben van, hogy ne a közlekedéssel, mint lényegtelen dologgal menjen el az idő. Az ingatlantól 5 percre található az iskola, óvoda, bevásárlóközpont, posta, teniszpálya és egyéb üzletek. Gödöllő, Veresegyház 5 km-re, magas színvonalú kulturális Közel a HÉV,, az Örs vezér tere 35 perc alatt elérhető
•Ha autóval jársz, az M 3, M O, M 31 autópálya közelsége gyors célbaérést biztosít.
Amiről még nem tettünk említést.... HOGY, miért érdemes megvenni ezeket a kiemelkedő lehetőségekkel ellátott telkeket? CSALÁDIAS LÉGKÖR, kiváló infrastruktúra, közel Budapesthez!
NE MARADJ LE AZ INGATLAN MEGVÉTELÉRŐL!
A Residence Real Estate Ingatlanközvetítő Iroda figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást. Vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal és kedvező hitel-ügyintézéssel is segítjük az ingatlanvásárlását.
NE HAGYD KI A LEHETŐSÉGET!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 604 ···
Üzenetet küldök