Bezárás

Mogyoród, Lake Forest villapark

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 301 m²
Ár 99,9 millió Ft
  • Térkép
Hanyu Zsolt
06 30 604 ···
Residence Real Estate
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
HA IGAZÁN FONTOS A JÖVŐD ÉS A CSALÁDOD és nyugalomra vágysz, akkor ezt a telket ajánlom Budapesttől 20 percre Mogyoródnál a LAKE FORREST VILLAPARK-ban.
A CSALÁDI HÁZAT ÉPÍTHET BUDAPEST AGGLOMERÁCIÓJÁNAK EGYIK SIKERES ÉS KIVÉTELES HANGULATÚ LAKÓPARKJÁBAN A LAKE FORREST VILLAPARK-ban.
Emlékszel gyermekkorod békebeli hangulatára? Amikor mind közösen játszhattatok az utcátokban, a házatok előtt, biztonságban, távol a száguldó autóktól, a rohanó világtól. Ahol, ha berúgtátok a focilabdát a szomszéd kertjébe, abból sem volt gond, hiszen igazi, összetartó közösségben éltetek együtt.
Itt a gyerekeket ki lehet engedni felügyelet nélkül biciklizni.
Mogyoród villaparkjában, 1.301 m2 telek érvényes építési engedéllyel eladó.
ITT a ezek várnak RÁD: Dísztó, erdő közelsége, játszótér, sportpálya, családias légkör, biztonságos környezet, kiváló infrastruktúra, közel Budapesthez.
A területen kialakításra kerül egy fürdő-csónakázó tó is. A villapark bejáratánál egy játszótér és egy mini sportpálya is a lakók kényelmét szolgálja.
Minden fontos dolog a közelben van, hogy ne a közlekedéssel, mint lényegtelen dologgal menjen el az idő. Az ingatlantól 5 percre található az iskola, óvoda, bevásárlóközpont, posta, teniszpálya és egyéb üzletek. Gödöllő, Veresegyház 5 km-re, magas színvonalú kulturális Közel a HÉV,, az Örs vezér tere 35 perc alatt elérhető
•Ha autóval jársz, az M 3, M O, M 31 autópálya közelsége gyors célbaérést biztosít.
Amiről még nem tettünk említést.... HOGY, miért érdemes megvenni ezeket a kiemelkedő lehetőséggel ellátott telket? CSALÁDIAS LÉGKÖR, kiváló infrastruktúra, biztonságos környezet, közel Budapesthez!
NE MARADJ LE AZ INGATLAN MEGVÉTELÉRŐL!
A Residence Real Estate Ingatlanközvetítő Iroda figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást. Vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal és kedvező hitel-ügyintézéssel is segítjük az ingatlanvásárlását.
NE HAGYD KI A LEHETŐSÉGET!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 604 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?