Mogyoród, HÉV-állomás környéke

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 1 196 m²
Telekterület 3 583 m²
Ár 198 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 323 ···

Eladó egyéb ipari ingatlan

Eladó egy cégközpontnak és telephelynek alkalmas ingatlan Mogyoródon. Önálló telek területe 3583 m2. Ezen két épületben összesen 1196 m2 épített szintterület található.
Főépület 840 m2 amely mögött egy teremgarázs lett kialakítva 356 m2-es méretben.
Főépület földszintjén 503 m2-en irodák, nagyobb egybefüggő rendezvényterületek, közlekedő és szociális területek, valamint ipari kapuval ellátott műhely és raktárterület található. Felső tetőtér teljes területe 337 m2 amelyben irodák, közlekedőterületek, emeleti kis műhely terület, belső tetőterasz, valamint egy külön lépcsővel megközelíthető lakó rész kapott helyet. A létesítmény lakó övezetben található ezért csak nem zavaró tevékenység végezhető. Az M3–as autópálya lehajtó közelsége miatt, Budapest központjából nagyon gyorsan elérhető, gyorsabban mint akár néhány külső kerület (saját tapasztalat).
Mogyoródi HÉV megálló szintén a közelben.
Irányár: nettó 198 Millió Ft.
Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve.
Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Radnai Ervin
A referens összes hirdetése
06 20 323 ···
Raktár Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?