Bezárás

Miskolc, Sétány utca

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 8 341 m²
Ár 325 millió Ft
  • Térkép
Jakab Edina
06 20 275 ···
Tiszacash Zrt. Miskolc
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

MUNKÁSSZÁLLÓnak alkalmas épület!

Miskolc zöldövezeti részén eladó az egykori DAM Vendégház! Kiváló lehetőség munkásszálló vagy hotel kialakítására.
A telek együttes (3 hrsz) területe 8341 m2, míg a rajta álló felépítmény bruttó alapterülete ~ 3027 m2 /nettó ~2557 m2/.
Az épület szerkezeti állapota kifogástalan, esztétikai és műszaki felújítást ugyan igényel, de ez lehetőséget ad az igényeknek és az ellátandó funkciónak megfelelő gépészet és enteriőr megvalósítására.
Az épület kialakítása (pince + földszint + két szint + padlás szintmegosztás), szobái, közösségi terei, konyhája, étterme, stb kifejezetten alkalmassá teszik például munkásszálló vagy hotel, de akár öregek otthona kialakítására is. Az ingatlan lifttel és teher lifttel is rendelkezik (újra üzembe helyezéséről gondoskodni kell), belső tereit számos helyen márványburkolat fedi.
A számtalan szolgáltató funkcióval feltölthető ingatlant a reális ár alatt szerezheti most meg. Ára (a felépítmény nettó alapterületére vetítve): 130 000 Ft/m2 + ÁFA!.
További részletek kapcsán keressen!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 275 ···
Üzenetet küldök