Bezárás

Miskolc, Kisavas sor 15.

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 620 m²
313 290 € 89 millió Ft
  • Térkép
06 30 958 ···
 
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Kiváló befektetési és üzleti lehetőség!

*** TULAJDONOSTÓL ELADÓ ***

Miskolc város egyik legpatinásabb és legkedvezőbb fekvésű belvárosi jellegzetes és ismert vendéglátóhelyét kínálom megvételre.

A 620 m2 hasznos alapterületű műemlék épület földszintjén a fogadótér és a híres söröző található ahol 70 főt tudnak kiszolgálni. Az épület földalatti részén borozónak kialakított pincerendszer található, amely kitűnő klímával rendelkezik.
A pince borozóban a vendégtér 100 fő befogadására képes.

Az épület emeletén található a légkondicionált I. kategóriájú étterem, amely színes ólomüveg ablakaival, fekete gránit padlójával , lovagi fegyver dekorációjával korhű középkori hangulatot idéz. Az étterem 50 fő kényelmes elhelyezését tudja biztosítani. Az egység, így összesen 220 fő befogadására képes. Professzionálisan gépesített európai szintű melegkonyha, mint legfontosabb technológiai egység áll rendelkezésre az emeleten az étterem mellett. Építészeti kialakítás szempontjából előnyös elhelyezése, közvetlenül kapcsolódva a zöldség-előkészítőhöz, húselőkészítőhőz, a hűtőkhöz, a kéziraktárhoz, a feketeedény-mosogatóhoz és a tálalóhoz. A ruhatár szintén az emeleten lett kialakítva.

A legfelső szint részben teljes belmagasságú, és csak részben tetőtér, 144 m2-es KÜLÖN utcai bejárattal (a Kisavas 2. sor felől), ahol raktárak, öltözők, zuhanyozók lettek elhelyezve, s itt található a kazánház. A szintek között étellift üzemel.

Ezen a teljes szinten egy 144 m2-es különálló nappali és 3 hálós LAKÁS alakítható ki külön utcai bejárattal, egy városra panorámás 40 m2-es tetőterasszal, illetve az egyéb célra használható tér szálláshely szolgáltatásra is alkalmassá teheti az épületet.

A kulináris élvezeteknek hódoló törzsvendégeken kívül a város minden lakója ismeri és szereti ezt a helyet, ami garanciát jelent az új tulajdonos részére , hogy a vendéglátóhely speciális adottságai által változatlanul népszerű marad nemcsak a helybeliek , hanem a külföldiek szemében egyaránt.

A töretlenül közkedvelt étterem és söröző jelenlegi értékesítése kiváló vissza nem térő lehetőséget jelent szakmai befektetők, üzemeltetők részére.

Az épület ára: 99 MFt

A professzionális konyhai gépek, épület egyéb berendezési tárgyai igény szerint megvásárolhatóak, mindezek külön megegyezés tárgyát képezik.

Az épület bemutatásáért, további információért kérem, hívjon bizalommal.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 958 ···
 
Üzenetet küldök