Miskolc, Győri kapu 57.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Miskolc, Győri kapu 57.
Alapterület
2200 m²
Azonosító: 26756096
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Miskolc frekventált részén 2200 négyzetméter alapterületű üzletház/irodaház cégtől eladó. Busszal és villamossal is kiválóan megközelíthető, a közelben akár 50 autó számára is ingyenes parkolási lehetőséggel rendelkezik.
Mivel az ingatlan közvetlenül Miskolc fő K-Ny-i közlekedési útvonala mellett található, ezért akár az autós forgalom, akár a tömegközlekedést használók számára kiválóan látható, szolgáltatásai nagy felületeken jól hirdethetőek. A gyalogosforgalom az épület szolgáltatóház jellegéből és a körülötte elhelyezkedő lakótelep lakóinak napi közlekedéséből adódóan jelentős.
Az épület földszinti részből és további 2 szintből áll, személy- és teherlifttel rendelkezik. Az ingatlan egy részét jelenleg is bérlők használják, megegyezés szerint bérlőkkel vagy bérlők nélkül is eladó az épület.
A belső falak az épület vázas szerkezete miatt egyszerűen lebonthatóak, az ingatlan belső elrendezése szabadon alakítható, szintenként akár többszáz négyzetméteres egylégterű helyiség is kialakítható, vagy - szükség szerint - több különböző méretű helyiség. A sok bejárat és a könnyű belső átrendezhetőség lehetővé teszi az épület társasházzá alakítását, és több külön ingatlanként történő továbbértékesítését vagy bérbeadását is.
Az impozáns és nagyméretű reklámfelülettel rendelkező bejárattal kialakított földszinti rész kiválóan alkalmas ügyfélforgalom számára vagy kereskedelmi/szolgáltató jellegű tevékenység végzésére, nagyméretű kirakati felületekkel rendelkezik, bejárata utcafronti. Hátsó részében konyha került kialakításra, így akár céges belső konyhaként, akár a hátsó rész megnyitásával vendéglátóipari egységként is hasznosítható. A földszinti rész hasznosítható egyben is, de mivel több bejárattal rendelkezik, ezért többféle elrendezésben is kiadható bérlők számára.
Az 1. emeleten jelenleg egy több mint 200 négyzetméteres, igényesen kialakított belsővel rendelkező helyiségben irodai tevékenységhez kialakított munkaállomások és ügyféltér van kialakítva. Ugyanezen az emeleten további különálló iroda- és raktárhelyiségek találhatóak.
A 2. emeleten több kisebb (kb. 50-50 nm-es) helyiség és egy nagyobb – több mint 200 négyzetméteres egylégterű helyiség, valamint kiszolgáló helyiségek találhatók.
Mindkét emeleten nagyméretű teraszok állnak rendelkezésre, az első emeleti terasz nagyszerű kilátással rendelkező pihenőhellyé alakítható vagy beépíthető.
A fűtésről egyedi gázkazánok gondoskodnak, az épület részben klímaberendezéssel felszerelt, szigetelt, pincehelyisége is nagyméretű, jelenleg irattárként hasznosul. Minden szint vizesblokkal rendelkezik, az épületben két külön lépcsőház is használható.
Az épület közvetlen közelében posta, bank, étterem, gyógyszertár és nagy forgalmat bonyolító élelmiszer-kereskedelmi egység működik, jelentős az ügyfélforgalom. Amennyiben többféleképpen hasznosítható, igény szerint könnyen átalakítható, jól látható és megközelíthető helyen lévő kereskedelmi ingatlant keres, amelynek az értéke folyamatosan emelkedik, keressen a megadott telefonszámon. Ingatlanközvetítők kérem ne hívjanak.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély