Miskolc, Velence utca

Eladó lakóövezeti telek
Miskolc, Velence utca
Telekterület
800 m²
Azonosító: 32243177
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Miskolcon, Martin-kertváros új részén lakóövezeti építési telkek eladók. A környék csendes és családias. Kiváló választás családi- és ikerházak építéséhez.

A telkek méretei többnyire 700-1000 m2 között vannak, pontos méretek és helyrajzi számok a térképen megtalálhatók. A helyszínrajzon zöld színnel jelöltem azokat a telkeket, amik még elérhetők.
Közmű (víz, gáz, villany, csatorna) az utca elején található. Geodézia mérések és a talajmechanikai vizsgálatok már elkészültek, a víz és csatornahálózat tervezése, illetve az aszfaltos út terveinek elkészítése novemberig befejeződik, ezáltal hivatalos engedélyek és kész tervek biztosítják a vevőt a közmű kiépítésének lehetőségéről.

További részletes leírás, képek és videók a dronfelvetel pont com / ingatlan oldalon elérhető.

A telkek előtti útszakasz rendkívül széles, a Velence utcánál 12 méter, a Tisza utcánál pedig 16 méter. A területen erős alapokkal rendelkező murvás utat csináltattunk, ezáltal minden telek könnyedén megközelíthető gépjárművel.

A vételár a feltüntetett négyzetméter árral arányosan számolható az adott telkek méretéhez viszonyítva. Részletes ajánlatért forduljon hozzám bizalommal!

A területet tulajdonosként értékesítjük, kérem ingatlanközvetítők ne keressenek!
Elsősorban ingatlanbefektetők és kivitelezők jelentkezését várjuk, de természetesen nyitottak vagyunk olyan komoly érdeklődőkre is, akik családi házukat ezen a szép környéken képzelik el.

További kérdések esetén állok rendelkezésére!

Üdvözlettel,
Német István
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély