Miskolc, Veréb utca 30.

Eladó külterületi telek
Miskolc, Veréb utca 30.
Telekterület
739 m²
Azonosító: 32359177
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
3%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Miskolc-Tapolca legmagasabb részén, de autóval pár percre a központtól, a Lapocka és Mihályka dűlő határán, enyhén lejtős, délkeleti fekvésű, körbekerített, 739 m2-es, belterületté nyilvánítható telek ELADÓ!

Jól megközelíthető, Veréb utcából nyíló rövid zsákutca, Vízművekkel szomszédos, csendes, gyönyörű panorámájú, művelés alól kivont, zártkert. Pihentető környezet, egyik oldalon a Bükk, másik oldalon a Tokaji hegy és a Zemplén látványával.

Mellette szolgalmi út található. A telken a képeken látható bontandó épület (kb. 20 nm, fémváz, faburkolat bevakolva) áll. Bejárati kapuja mellett az alsó utcára nyíló nagykapu is található. Víz, villany telken belül, gáz és szennyvíz az utcában. Gyümölcsfák mellett zöldségek termesztésére alkalmas.

A telek számos előnye mellett hangsúlyozandó, hogy Miskolc-Tapolca egy közkedvelt Észak-Magyarországi turisztikai terület mind a hazai, mind a környező országokból érkező vendégeknek. Számos infrastruktúrális fejlesztésen esett át az utóbbi években. Miskolcon belül az egyik legkedveltebb célpont lakóhelyként is.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély