Bezárás

Miskolc, József Attila utca 74.

Eladó telephely
Alapterület 1 175 m²
Telekterület 1 700 m²
Ár 77 millió Ft
  • Térkép
KULCS-ÁR Ingatlanforgalmi, Építési és Kereskedelmi Kft.
06 46 509 ···
 
KULCS-ÁR Ingatlanforgalmi, Építési és Kereskedelmi Kft.
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Miskolcon a Fonoda bevásárlóudvarban eladó mellékelt képeken látható telephely, mely 1700nm-es telken fekszik. Az épület 1,5 szintes, mindösszesen 1175nm alapterületű. Az ingatlan tehermentes.

Az ingatlan vegyes funkcióban kerül hasznosításra, 16 éve Társaságunk tulajdonában áll. Részben saját célra használtuk (iroda és raktár), de nagy része bérbeadás során került hasznosításra (bútorbolt, raktár, pékség, varroda, műhely).

Az épület egy része jelenleg is bérlőkkel rendelkezik. Eladás esetén igény szerint fenntartható a bérleti jogviszony, de szükség esetén fel is tudjuk mondani azokat.

Állapota vegyes: Egyes helyiségek felújításra szorulnak (pl. vizesblokkok), mások azonnal használhatóak, az emeleti folyosók 2 éve teljeskörű felújításon estek át.

Ajánjuk befektetési célra, illetve olyan cégeknek, akik teljes egészében vagy egy részben saját maguk használják és a fennmaradó részt kiadják, mely folyamatos havi bevételt termel.

Elhelyezkedés: A Fonoda udvar Miskolc egyik legforgalmasabb részén az Északi 2*2 sávos főút mellett helyezkedik el, így mind tömegközlekedéssel (7-es és 18-as városi buszok, Auchan járat), mind autóval könnyedén megközelíthető. A belváros mintegy 2,5 km-re, az M30-as autópálya legközelebbi felhajtója mintegy 3 km- re található. Miskolc központi pályaudvara (Tiszai pályaudvar) kb. 1 km-re fekszik.

Parkolási lehetőség: A bevásárló udvar teljes területén ingyenes a parkolás. Ehhez az ingatlanhoz pedig külön, kizárólagos parkolóhelyek is tartoznak.

Rezsiköltségek: Az ingatlan összközműves és valamennyi szolgáltatóhoz közvetlen bekötéssel rendelkezik.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

KULCS-ÁR Ingatlanforgalmi, Építési és Kereskedelmi Kft.
A referens összes hirdetése
KULCS-ÁR Ingatlanforgalmi, Építési és Kereskedelmi Kft.
Az iroda összes hirdetése
06 46 509 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk