Bezárás

Miskolc, Győri kapu

Eladó házrész
Alapterület 39 m²
Telekterület 16 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
Büki Károly
06 70 600 ···
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Üzenetet küldök

Eladó házrész

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Miskolc Győri kapuban egy jól frekventált környéken, egy osztatlan közös udvarú 4 ingatlanos társasházban, eladásra kínáljuk ezt a 39 m2-es, tégla építésű házrészt.
Pár éve cserélték a villany és vízvezetékeket, valamint a nyílászárókat.  A lakás nagy belmagassága lehetővé tette, hogy egy galéria is kialakításra kerüljön, ami így jelentősen megnöveli a szoba, illetve a lakás hasznos területét. Az igen kedvező ár miatt, elsősorban befektetőknek ajánlom, hiszen némi belső felújítást követően gyorsan bérbeadható.
A földszinti elhelyezkedés miatt kiscsaládosok, vagy nyugdíjasok is otthonra találhatnak ebben az ingatlanban.
A helyiségek a délkeleti fekvésnek köszönhetően a reggeli és délelőtti órákban jól felmelegszenek. Nemcsak az alacsony vételár kedvező, hanem a rezsi is garantáltan alacsony lesz, hiszen a ház fűtését gázkonvektor biztosítja.
Az udvar zárt kertje kedvező feltételeket teremt a gyerekeknek is, a szabad levegőn történő játékhoz, mialatt a szülőknek elég fél szemmel figyelemmel kísérni őket.
Az ingatlanhoz jár még egy tároló helyiség, ami alatt egy kis pince is a rendelkezésére áll.
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie. A képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Az iroda összes hirdetése
06 70 600 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk