Miskolc, Árpád út Eladó családi ház
Alapterület 298 m2
Telekterület 883 m2
Szobák 4
Azonosító: 32860460
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 232
Eladó családi ház
Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Leírás

Befektetők figyelem!

Megvételre kínálok Miskolc Diósgyőr városrészben lévő 883 m2 -es, vegyes övezetnek minősített telken elhelyezkedő négy ingatlant, amiből jelenleg kettő üzlethelyiségként, kettő pedig lakóházként funkcionál.

Az ingatlanok jellemzői:

1.lakóház
Területe 51 m2, felújításra szorul. Falazata tégla, a tetőzet cserép, a szobákban parketta és PVC lett elhelyezve. A nyílászárók fából készültek. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik. A teljes vezetékhálózat 10 éve lett kicserélve.

2. lakóház
Felújításra és építésre szorul, területe 167 m2. Falazata tégla, a tetőzet cserép, a szobákban parketta lett elhelyezve, de felújításra szorul. A nyílászárók fából készültek. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik. A teljes vezetékhálózat 10 éve lett kicserélve.

1.üzlethelyiség
Legutóbbi funkciója szerint sörözőként működött.
Területe 45 m2, amihez 15 m2 terasz tartozik. Falazata tégla, a tetőzet cserép a belső részekben hideg burkolat és gránitlap lett elhelyezve. A nyílászárók fából készültek. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik. A teljes vezetékhálózat 2020-ban lett kicserélve.

2.üzlethelyiség
Mostani funkciója szerint lángososként működik. Területe 34 m2. Falazata tégla, a tetőzet cserép, a belső részekben hideg burkolat és gránitlap lett elhelyezve. A fűtés bevezetése az új tulajdonos feladata lesz. A nyílászárók fából készültek. A víz-és gázvezeték 2020-ban lett cserélve.
A telken ezenkívül elhelyezkedik még egy 21 m2-es garázs.
A négy ingatlan kizárólag egyben megvásárolható.
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher- és igénymentes).
Villamos-és buszmegálló 1 percen belül megközelíthető. Óvoda, iskola valamint élelmiszerüzletek szintén pár perc távolságra, 1-2 megállóra találhatóak.

Ára: 48 millió forint.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatunk vagy egyéb ingatlana értékesítésben illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetünk hívjon bizalommal!

Csendom Zsuzsanna: +

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Miskolc, Árpád út
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 161,07 ezer Ft/m²
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 202,24 ezer Ft/m²
Miskolc 292,50 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 161,07 ezer Ft/m²
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 202,24 ezer Ft/m²
Miskolc 292,50 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 232
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch