Bezárás

Miskolc, Sétány utca

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Telekterület 8 341 m²
Ár 325 millió Ft
  • Térkép
Jakab Edina
06 20 275 ···
Tiszacash Zrt. Miskolc
Üzenetet küldök

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület

Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Befektetők figyelem!
Miskolc zöldövezeti részén, az egykori LKM/DAM Vendégház bruttó~ 3027 m2 /nettó ~2557 m2/ alapterülettel és a hozzá tartozó területekkel (mindösszesen: 8 341m2) eladó.
Az épület szerkezeti állapota kifogástalan, esztétikai és műszaki felújítást ugyan igényel, de ennek ellenére még napjainkban is impozáns épület.
A korábbi megnevezése /Vendégház/ is mutatja, hogy az ide érkező prominens vendégek kényelmét volt hivatott szolgálni. Kialakítása is ennek megfelelő, található az ingatlanban bálterem, tárgyaló, társalgó, saját konyha és étterem, belső erkély, valamint egy a belső udvarban kialakított belső közösségi tér, saját szökőkúttal. Esztétikai és kényelmi funkciókban is bővelkedett az épület, így ma is megtalálhatóak a márványburkolatok, a homlokzati szobrok, illetve lift is (jelenleg lezárva).
Az épület kialakítása (pince + földszint + két szint + padlás szintmegosztás) és szobái, tágas terei, tárgyaló helyiségei, konyhája, stb kifejezetten alkalmassá teszi, hogy akár idősek otthonaként, hotelként vagy munkásszállóként funkcionáljon.
Kibővített átalakítást követően akár oktatási intézmény, szociális ellátó hely, kiállító terem, stb is kialakítható az ingatlanban.
A számtalan lehetőséggel bíró és szinte bármilyen szolgáltató funkcióval feltölthető ingatlant a reális ár alatt szerezheti most meg. Ára (a felépítmény nettó alapterületére vetítve): 130 000 Ft/m2 + ÁFA.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem hívjon!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 275 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?