Miskolc, Sétány utca

Eladó ipari terület
Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
Telekterület 3 000 m²
Ár 265 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 632 ···
Hriczu Péter
Üzenetet küldök

Eladó ipari terület

Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Miskolcon az egykori LKM/DAM-hoz tartozó bruttó 3027 m2 / nettó 2557,63 m2 alapterületű Vendégház a hozzá tartozó több mint 4000 m2-es parkkal és több mint 1000 m2-es közterülettel együtt eladó.

Az összközműves ingatlan 1939 körül épült, az 1970-es évek elején pedig átfogó felújításon esett át. Az azóta eltelt évek nyomai meglátszanak az épületen, így ismételt felújítást igényel, de ennek ellenére még mindig komoly értéket képvisel. Falazata tömör tégla (a pinceszint is), a válaszfalak is téglából készültek.

A Vendégház, ahogy a neve is mutatja, az LKM-be érkező vendégek kényelmét szolgálta, de volt néhány emlékezetes, jó hangulatú rendezvény is, amelynek helyet adott. Az épület számos olyan emléket őriz, amely Miskolc kultúrtörténeti múltjához hozzátartozik. Így az ingatlannal együtt az adásvétel tárgyát képezi pl. Fazola Henrik és Fazola Frigyes mellszobra, illetve Egressy Gábor egész alakos szobra is.

A pince + földszint + két szint + padlás szintmegosztású épület hotel szobái, tágas terei, tárgyaló helyiségei, konyhája lehetővé teszi, hogy az akár idősek otthonaként, akár oktatási intézményként, akár egy civil palotaként funkcionáljon. Földszintjén közösségi helyiségeket, öt vendégszobát, gondnoki lakást és egyéb kiszolgáló helyiségeket helyeztek el. Az emeleten a vendégszobákon kívül olvasó helyiség, társalgó, kártyaszoba és ebédlő volt. A második emeleten voltak a lakosztályok és a kiemelt színvonalú lakószobák.

Gyönyörű, impozáns épület, amely számtalan lehetőséget rejt magában. Tekintse meg személyesen!
Vételár 265 millió Ft. + ÁFA.
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hriczu Péter
A referens összes hirdetése
06 70 632 ···
Tiszacash Zrt. Miskolc Az iroda összes hirdetése
Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.

Hogy tetszik az ingatlan.com?

1
10