Miskolc, Palota utca

Eladó családi ház
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Ár
18,9 millió Ft
Alapterület
120 m²
Telekterület
388 m²
Szobák
4
Azonosító: 32287738
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Építés éve
nincs megadva
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!

A Palotaszálló alatt a Palota utcában egy tulajdonostól eladó egy kétlakásos társasház, ami kívülről egy családi háznak néz ki, de jogilag két db lakás. Mindkét lakás két db szoba, konyha, fürdőszoba, kazánház helyiségekből áll, így akár egy négy szobás nagykonyhás lakás is kialakítható. Az ingatlanról röviden a következőket lehet tudni. A tulajdoni lap adatai szerint a telek 388 m2. A ház (ami jogilag két 61 m2-es lakás, egy földszint 1, és egy földszint 2) egy társasház. Így a ház rajta 120 m2. A Hátsó lakás elméletileg lakható, az első teljes felújításra szorul. A kert végében folyik a Szinva patak. Lombhullás után (október) és lombosodás előtt (március) a kertből látszik a vízesés, a függőkert, stb.
A telek belterületen van, szinte közvetlenül a Palota Szálló függőkertje alatt. Az Anna Barlang és a függőkert alja. Kb 100-150 méter. A térképszelvényen látható, hogy a ház be van rajzolva. A telek végében kicsit meredek lépcsőn, de saját lejárat van a Szinva patakhoz.
A ház falazata vegyes, hol tégla, hol troszka, helyrehozhatatlan hibája nincs, de érdemes szakemberrel megnézetni.
A közművekről
- Villany: a hátsó részbe be van kötve, de csak egy konektor van kiépítve.
- Gáz: Gázcsonk van.
- Víz is van.
Előzetes egyeztetés alapján bármikor megtekinthetik. Megjegyzem a hátsó részben központi fűtés van, hogy működik e nem ellenőriztem.
A környéket gondolom nem kell bemutatni, Hámori-tó, Palota Szálló, Anna Barlang, István Barlang, Függőkert, Szeleta Barlang, Puskaporosi Sziklák, Garadna Patak (József Attila óda című vers), Hermann Ottó sírja, Fazola Henrik sírja, Vásárhelyi István sírja, Turistautak, stb. Az Anna Barlang és a függőkert alsó vége 1 perc séta, a hámori tó és a sétány gyalog 5 perc. Az utca csendes, frekventált üdülő övezet. Az ingatlan ideális befektetőknek, valamint nyaralónak, illetve azon családoknak, akik csendes környezetet kedvelik. Az ingatlan két generációnak is alkalmas. Ár:19,9M FT.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély