Miskolc, Keleti iparterület

Eladó külterületi telek
Miskolc, Keleti iparterület
Telekterület
10806 m²
Azonosító: 32343742
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (MIK Magyar Ingatlan Központ) összes hirdetéséhez
Somos Mária
MIK Magyar Ingatlan Központ
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
nincs megadva
Víz
nincs megadva
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Eladásra kínálunk a Sajó partján egy egyhektáros rekreációs területet.

A városi ember természet utáni vágyát a rohamosan civilizálódó nagyvárosi életforma Miskolc város százezres nagyságrendű lakosságában is felerősítette. Vágyakozunk szabadidőnket testmozgással, sportolással, vagy akár csak pihenéssel, csendes szemlélődéssel való eltöltésére is. Különösen vonzó egy víz közeli természetes környezet.
A telek a Sajó balparti, a 3-as főút és az M30-as autópálya Sajón átívelő hídjai közötti árterületen fekszik, hajnaltól késő estig napsütötte, déli tájolású. Enyhén lejt a Sajó felé, azaz 82 méteren mintegy 1,5 méter a szintkülönbség. A Hejő torkolat szemközti, jobbparti árterülete a természetes, ősi állapotában mindmáig megmaradt, ameddig a szem ellát, nincs nyoma emberi beavatkozásnak, emberi építmény nem rontja a látképet. Közvetlenül határos Miskolc belterületeivel. Tömegközlekedéssel, kerékpárral, személygépkocsival, és akár gyalogtúrával is könnyen és gyorsan megközelíthető. Kiemelkedő adottság még a telek tőszomszédsága a miskolci Kelet Kapu nevet viselő üzleti negyeddel.
A szükséges infrastruktúra (kiépített út, ivóvíz, szennyvízelvezetés, villany, gáz, telefon és internethálózat) a közelben rendelkezésre áll, a rácsatlakozás rövid úton lehetséges.

Miért válassza ezt a területet az ingatlanbefektetéséhez?
A hazai turizmus a vízi turizmusban rejlő óriási lehetőségeket még nem ismerte fel kellően.

- A turisztikai piac e szabad szegmensét megcélozva a térségben olyan egyedülálló támasz-, és találkozási pontot lehetséges itt kiépíteni, ahol a keleti és nyugati vízitúrázók kiköthetnek, sátorozhatnak, járműveik karbantartását, javítását elvégezhetik, készleteiket feltölthetik. Ehhez a szomszédságban lévő áruházak, benzinkutak és javítóműhelyek rendelkezésükre állnak.
- Kemping létesítésével második funkcióként fogadni tudja a hagyományos kempingezőket is, akik akár kiindulási pontként innen indulhatnak vízitúrákra, a helyben kölcsönzött vízi járművekkel.
- Harmadik funkciója lehet Miskolc város és környéke polgárainak fogadása és kiszolgálása hétvégi, ünnepnapi családi, baráti programok lebonyolítására.
Beépíthető rekreációs fejlesztési terület a Sajó partján!


A telek két oldalán elhelyezkedő területek is bevonhatóak a fejlesztésbe, általa Miskolc üde színfoltjaként egy új golf-központ is létrehozható!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (MIK Magyar Ingatlan Központ) összes hirdetéséhez
Somos Mária
MIK Magyar Ingatlan Központ