Miskolc, Győri kapu Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 1915 m2
Azonosító: 33373389
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 627 Felfedés
Prémium Partner Prémium Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó Miskolc - Újgyőri főtér közelében, korábban művelődési házként hasznosított 1915 m2 összes alapterületű ingatlan.

Az épület két részből áll.

Az utcafronti épületrész ~ 1936 - 1940 között épült, alagsor + földszint + 1 emelet + padlástér kialakítású, tégla falszerkezetű.

Ezen épületrészben kapott helyet egy 300 fő befogadására alkalmas, színpaddal rendelkező színházterem, a hozzá kapcsolódó aulával és vizesblokkokkal, továbbá irodák és könyvtár is megtalálhatóak a különböző emeleteken.

Az udvari épületrész az 1960-as években épült, pince + alagsor + földszint + 2 emelet tagolású, szintén tégla falszerkezetű, a zárt udvaron belülről megközelíthető.

Az épület jelentős része bérbeadás útján volt hasznosítva, jellemzően tánc és torna csoportoknak, kézműves foglakozásoknak, nagyobb termekkel, öltözőkkel és szociális blokkokkal.

Az épületrészek fűtését korábban két darab vegyes tüzelésű kazán biztosította, melyek jelenleg használaton kívüliek, korszerűsítésük, vagy cseréjük szükséges.

Az épületek műszaki állapota megfelelő, de részleges felújításra szorul. Nagyobb beruházású felújítás 2010-2015 között volt, ekkor a tetőfelújítás is megtörtént, a meglévő palafedésű tető megtartása mellett, bitumenes zsindelyfedést kapott az épület. Továbbá a nyílászárókat - az új szárny földszinti részét kivéve - műanyag, hőszigetelt üvegezésű ablakokra cserélték.

A telek területe 1266 m2, mely téglalap alakú, teljesen körbekerített, utcafronti irányban északi tájolású, összközműves. A gázellátás az épületekbe nem került bekötésre.

Ár: 125 200 000 Ft

Tovább olvasom expand_more
Térkép Miskolc, Győri kapu
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 65,38 ezer Ft/m²
Miskolc 153,82 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 30 627 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch