Bezárás

Miskolc, Győri kapu

Eladó telephely
Alapterület 380 m²
Telekterület 2 000 m²
Ár 130 millió Ft
  • Térkép
Simon Gábor
06 70 621 ···
OTP INGATLAN MISKOLC 2
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Borsod megye, Miskolc város Győri kapu városrészén megvételre kínálok, egy 2008-ban épült fémszerkezetes, 265 m2 nagyságú üzletházat és egy 100 m2 nagyságú autószerelő műhelyt. Az üzletházban egy nagyméretű üzlethelyiség, női - férfi, személyzeti és mozgáskorlátozott WC, tároló, étkező és pihenő helyiség, valamint két iroda lett kialakítva. Fűtéséről házközponti kialakítású gáz cirkó kazán gondoskodik, melynek hőátadását részben padlófűtés és radiátorok szolgáltatják. Nyílászárói thermo üvegezésű műanyag szerkezetűek. A tetőtérben még, egy kb. 35 m2 alapterületű lakrész lett kialakítva, továbbá egy 35 m2-es szociális helységnek kialakított épület. Az autószerelő műhely 1998-ban épült, és 2 autó egyidejű javítására alkalmas hellyel szolgál. Az egyik helyen egy szerelő akna, míg a másiknál egy csápos emelő szerkezet segíti a munkálatokat. Fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak. A műhely belső berendezése és eszközeinek értékét a vételár nem tartalmazza. Az autószerelő műhely is működik, akár céggel együtt is eladó.
Az üzlethelyiséget bérlő használja, mely jelenleg is üzlethelyiségként üzemel. Az ingatlan 40 % -ban beépíthető, ezért még további - a négysávos utcafrontra néző - üzlethelyiség építhető a területre, kb. 300 m2 beépíthetőséggel. A területen kb. 30 ? 40 autó parkolása is lehetséges. Mivel a terület két utca között fekszik, mindkét utcára nyíló kapuval rendelkezik, így átjárható, akár nagy (több tonnás) teherautóval is megoldható az átjárás, árupakolás.

A vételár nettó ár, mely általános forgalmi adóköteles.
Ennek mértékéről, valamint további információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal.
Ingatlan hivatkozási száma: M184516

A kínálatomból választott ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínál az OTP.
Az ingatlan adásvételéhez szükséges teljes körű szolgáltatással állok rendelkezésére, úgy mint ÜGYVÉDI HÁTTÉR, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, OTTHON BIZTOSÍTÁS és HITEL ÜGYINTÉZÉS.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 621 ···
Üzenetet küldök