Bezárás

Miskolc, Görömböly

Eladó telephely
Alapterület 900 m²
Telekterület 8 922 m²
Ár 38 millió Ft
  • Térkép
Kerékgyártó Béla
06 70 461 ···
 
Otthon Centrum Miskolc- Parenta Kft.
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Miskolc, Görömböly városrészen eladó egy 8922 m2-es belterületű telken lévő, sok lehetőséget magában rejtő, tégla építésű, 900 m2-es csarnok épület. A csarnok fa gerendás födémszerkezetű, 3 cellára van osztva (3*300 m2-es cellák), jelenleg is működő vállalkozásokkal. Össz. belmagassága kb. 6,5 méter, ami akár egy légtérré is alakítható. Közművek: Ipari áram, gáz, víz (+ fúrt kút). Az ingatlan körbekerített, az utolsó 100 méteren szilárd, murvás úton lehet megközelíteni. A telken található még egy 120 m2-es szociális épület, ami irodának kiválóan alkalmas lehet, illetve egy 180 m2-es raktár épület.
Az épületek teljes felújítást igényelnek.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, hívjon bátran és tekintsük meg együtt! Ha jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, kérem, forduljon hozzám bizalommal!
Az irodánkba Díjmentes,Bankfüggetlen hitelközvetítés van, valamint igény esetén az adásvételt korrekt ügyvédi háttérrel segítjük!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum Miskolc- Parenta Kft.
Az iroda összes hirdetése
06 70 461 ···
 
Üzenetet küldök