Miskolc, Belváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 126 m²
Ár 22 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 632 ···
Vályi Attila

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
Eladó Borsod megye székhelyén, Miskolc belvárosában, egy vendéglátásra alkalmas szuterén kialakítású 126 m2 alapterületű üzlethelyiség.
Az a föld felszínétől 1,5,-2 méter mélyen található, tégla falazatú és boltíves kialakítású, aminek teljes burkolata járólap. Az alapterület jobb kihasználhatósága érdekében, a boltíves falak kiegyenesítését, fa burkolattal oldották meg. Az üzlet víz órája, almérőkkel fel van szerelve, amin keresztül még, 2 üzlet víz szükségletét látják el. 380V ipari áram megtalálható az üzletben, hisz abban kialakításra került, egy teljesen szigetelt kb. 8 m2 alapterületű, jelenleg is működőképes hűtőkamra.
Helyiségek között található még, kazánház, vízóra feltárására kialakított helyiség, személyzeti wc tusolóval, külön női férfi Wc és 3 nagyobb vendégtér, tégla építésű barpulttal. Épület a betörés ellen riasztóval védett. Fűtéséről központi kialakítású gáz cirko kazán gondoskodik, melyek hőátadása radiátorokkal történik.
Abszolút belvárosi elhelyezkedése miatt új üzlet nyitására, vagy akár befektetésnek is kiváló, tehermentes ingatlan. Nagyon közel, pár perc sétára plaza, autóbuszpályaudvar, sétáló utca elérhető.

Teljeskörű HITEL ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.
Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért hívjon bizalommal, majd kérem hivatkozzon az M138396 megbízási számra!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Vályi Attila
A referens összes hirdetése
06 70 632 ···
OTP Ingatlanpont Keleti régió Az iroda összes hirdetése

Elérted a hirdetőt telefonon?