Mikepércs, Hajdú-Bihar megye

Eladó egyéb vendéglátó egység
Mikepércs, Hajdú-Bihar megye
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
260 millió Ft999 ezer €
Alapterület
1150 m²
Közvetítői azonosító: COM M193514
Azonosító: 32187966
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Balla László
Referens összes hirdetése
OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Kiváló befektetési lehetőség Mikepércsen.
Az ingatlanra korábban megkérték és megkapták az át minősítést, valamint az építési engedélyt egy 24 lakásos társasház építésére. A 24 lakás egy része, a jelenleg szálláshelyként üzemelő épület átépítésével, részben 2 teljesen új szárny építésével valósult volna meg.
A projekt végül nem valósult meg, de bármikor az engedélyek megújítása után újra lehet kezdeni az építkezést.
A tulajdoni lapon is már társasházként szerepel !
Nagyon keresettek az ingatlanok Mikepércsen ezért gyorsan lehetne értékesíteni ezeket.
A 47-s fő út mellet, az autópálya lehajtótól 1 km-re eladó egy bejáratott ügyfélkörrel rendelkező panzió és étterem.
A motel 30 szobával rendelkezik ami akár 70 vendég elszállásolására is alkalmas. Az déli ipari park pár percre van innen ezért állandó a vendégmunkás elszállásolása a panzióban. Viszonylag sok az át utazó vendég is aki csak egy éjszakára száll meg még ilyen korlátozott időkben is. De normális estben nagyon sok turista szokott itt megszállni, az augusztusi hónap már januárban le szokták foglalni.
A vendéglő nem csak az elszállásolt vendégeket látja el, minden nap 600 adag étel főznek kiszállításra a település lakóinak, ez egy fix állandó jövedelem.
A rendszeresen megjelenő falusi turizmust támogató pályázatokból tovább lehet fejleszteni, modernizálni a meglévő körülményeket így még vonzóbbá lehet tenni a vendéglátó egységet.
A buszmegálló 5 m található ,boltok, gyógyszertár, hivatalok, piac, mind 10 perc alatt elérhetőek. A településnek van saját bölcsődéje, napközije, iskolája, orvosi és fogorvosi rendelője, sportolási lehetőségek és sok minden más.
Debreceni irodánkban teljes körű adásvételi ügyintézéssel valamit kedvezményes hitel megoldásokkal várjuk kedves ügyfeleinket.
Mikepércsről pár gondolat:
Mikepércs Debrecen központjától kb. 10 km-re délre a 47-es főút mellett fekvő, nagy múltú település. Biciklis út is összeköti Debrecennel illetve a Déli Ipari parkkal ami még vonzóbbá teszi az itt dolgozok illetve a leendő gyárak dolgozói számára.
A falu egyedülálló természeti szépségekben és megőrzött hagyományokban, értékekben gazdag település az Alföld és az Erdős puszták határán. Mikepércset ezért is nevezik Erdős puszta kapujának.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Balla László
Referens összes hirdetése
OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Iroda összes hirdetése