Bezárás

Mihályfa, Zala megye

Eladó családi ház
Alapterület 120 m²
Telekterület 2 600 m²
Szobák száma 3
66 000 € 23,67 millió Ft
  • Térkép
Bruckner Éva
06 70 388 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2019
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés elektromos, padlófűtés
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
ELADÁSRA KÍNÁLOK SÜMEG MELLET, MIHÁLYFA KÖZSÉGBEN KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN ÉPÍTETT 124 M2-ES HASZNOS ALAPTERÜLETŰ CSALÁDI HÁZAT.
54 M2 KÉNYELMES LAKRÉSZÉBŐL EGY 70 M2-ES TÖBBFUNKCIÓS HELYISÉG NYÍLIK, AMI MIND A LAKÓTÉR BŐVÍTÉSÉRE, MIND EGY MÁSODIK, ÖNÁLLÓ LAKÁS KIALAKÍTÁSÁRA ALKALMAS. EGYEDÜL AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

Különleges, ötletes megoldással egy régi ház utcafronti, látvány részét megtartva, abból az udvar felől két autó beállónak is alkalmas garázst készítettek. Mögéje védett, nyugalmasabb helyre került a lakóház. A 2600 m2 telek zárt udvara parkosított, terasszal, kiülővel. Tovább nyírt füvű, néhány öreg dió, alma- és szilvafával tarkított árnyas akácliget nyúlik a végtelen napraforgó földekig.
Az ingatlan műszaki adatai:
- A ház két hosszanti masszív kőfala egy korábban ott állt épület része volt, a homlokzati falat ezért 38-as + 10-es porotherm, téglából rakták a megfelelő, hagyományos vastagsághoz. A válaszfalak, tető, stb. minden új építésű, minőségi anyagokból, igényes megoldásokkal.
- Betonkoszorúval ellátott tető, fa födém, 30 cm rockwool szigetelőanyag és terran rundo tetőcserép gondoskodik a kitűnő energetikai mutatók mellett egészséges, lélegző belső térről.
- Termosztáttal vezérelt elektromos cirkó kazánnal működik a padlófűtés, a meleg vizet bojler állítja elő.
- A szobákban laminált parketta, az amerikai konyhás nappaliban 4 cm vastag "műemlék padlástégla" a padló borítása.
Használati beosztása:
Teraszról jutunk a tágas központi helyiségbe ahonnan a hálók, a fürdő és a kazánház nyílik. A kazánházból is megközelíthető a 70 m2-es udvari kapuval is ellátott egyterű helyiség, szerelőaknával.
A fenti ajánlatban szereplő ingatlan melletti telek egy felújítandó vályog épülettel szintén eladásra kerül, együtt egy 30 méter széles, összesen közel fél hektár területet alkotva.


Az ingatlan Zala megye északkeleti részén, Zalaszentgrót és Sümeg között, egy Sümegtől mindössze 8 km-re fekvő, 400 fős csendes kis faluban található. A falutól mért távolságok: Bécs 170 km, Budapest 180 km, Hévíz 25 km, Sümeg 8 km, Zalaegerszeg 40 km, a sárvári termálfürdő 42 km.

További kérdéseivel, illetve megtekintésére, kérem, hívjon / írjon a megadott elérhetőségeken.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 388 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk