Mezőzombor, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó egészségügyi intézmény
Befektetőknek
Mezőzombor, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Alapterület
304 m²
Telekterület
1775 m²
Azonosító: 32390319
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Angyalné Molnár Szilvia
Otthonom Ingatlan Iroda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egészségügyi intézmény

Komfort
duplakomfortos
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Kilátás
udvari
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Befektetési ingatlan Tokajtól 18 km-re eladó! Remek lehetőség!

Eladásra kínálunk Borsod megyében, Mezőzombor községben egy 1775 m2-es telken fekvő, 304 m2-es, összközműves ingatlant, mely néhány éve teljeskörű felújításon esett át.
Az épület falazata Porotherm tégla, mely külső hőszigetelést kapott a felújítás során. Az épület héjazata Tondach cserép, aláfóliázva, mely szintén teljesen megújult a felújításkor. A tetőn napkollektorok lettek elhelyezve. Az épület körben új alumínium csatornákat kapott, mely az utcai vízelvezető árokba lett bekötve. A külső vakolat is megújult, szilikon homlokzat vakolattal lett ellátva. Az épület 2 rétegű talajvíz elleni szigetelést is kapott. Az épület körül (előkert, bejárat, gépkocsi bejárat) betonidomkő burkolat, az egész épület akadálymentesített.
Az épület belsejében a falak vakoltak, festettek, a mellékhelyiségek meszeltek. A külső nyílászárók korszerű Panoráma típusú műanyagra, míg a belső ajtók BÁNFA típusú teleajtókra és belső műanyag ajtókra lettek cserélve.
A belső helyiségekben laminált parketta és kerámia burkolat lett lefektetve, a teraszokon fagyálló, a lépcsőkön csúszásmentes kivitelben, a vízes helyiségekben szintén csúszásmentes lapokat raktak le. A konyha, a mosdó és a WC helyiségek 2,4 m magasságig csempével vannak ellátva.
A központi fűtés és a melegvíz előálítás rásegítésére napkollektorok lettek elhelyezve a tető délkeleti oldalán.
Az ingatlan az elmúlt években idősek napközi otthonaként szolgált. Jelenleg az óvoda felújítása zajlik, így most az óvoda lett ideköltöztetve ideiglenesen.
Az épületben tálalókonyha, egy hatalmas nappali helyiség (ami kettéválasztható, kiépített térelválasztóval), folyosó, irodahelyiség külön mosdóval és WC-vel, egy mozgássérült mosdó, egy normál mosdóhelyiség, egy öltöző, két tároló helyiség valamint egy csoportszoba található és egy hatalmas fedett terasz.
Az épületbe négy különböző helyen lehet bejutni, így egymás zavarása nélkül is megközelíthető egy-egy helyiség.
Remek befektetési lehetőség magán idősek otthonaként való üzemeltetésre, de némi átalakítással kiváló szálláshely is lehet belőle. Tokaj közelsége miatt ez gyors megtérüléssel kecsegtet.
De kiváló lehetőség magán egészségügyi szolgáltatások végzésére vagy akár szolgáltató ház létrehozására is.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a gyönyörű ingatlan, kérem keressen, akár hétvégén is, örömmel megmutatom.
Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Bankfüggetlen hitel ügyintéző, ügyvéd, energetikus áll rendelkezésükre.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Angyalné Molnár Szilvia
Otthonom Ingatlan Iroda