Mezőtúr, Túrtő Eladó termőföld, szántó
Telekterület 8957 m2
Közvetítői azonosító: COM ikom_220708 Azonosító: 33024162
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 393
Leírás

Eladó mezőgazdasági terület Mezőtúr. Az eladó ingatlan Mezőtúr városásához 8 km távoságra található, kb. 300 méterre az aszfaltos úttól. Az ingatlan Mezőtúr Túrtői holtág partján 55 m közvetlen vízparti területtel rendelkezik.
A Hortobágy-Berettyó és a Körös holtágai az ökoturizmus egyre népszerűbb célpontjai. A csodálatos vízi világ a horgászok paradicsoma. Leggyakrabban fogható őshonos halak: a ponty, a süllő, a csuka, a harcsa, a balin és a keszegfélék, továbbá az amúr, az ezüstkárász és a törpeharcsa. A Túrtői holtágrendszer intenzíven telepített horgászvíz, mely a Mezőtúri Horgász Egyesület kezelésében van.
A terület két külön helyrajzi számon, egymás mellett helyezkedik el. Művelési ág szerint szántó, az összes terület 8.955 nm. 
Beépítésre szánt terület az összes területeből 3.016 nm, hétvégi házás üdülő terület övezeti besorolású, melynek beépíthetősége a Mezőtúr város helyi építési szabályzata szerint 15%. (max.330 nm alapterületű épület építhető rá). Beépítésre nem szánt terület 5.939 nm erdőterület övezeti besorolással.
A terület helyi önkormányzati engedéllyel rendelkezik egy 3,70 m hosszú, 2,70 m széles viziállás (stég) építésére.
Mindkét ingatlanra az áramcsatlakozás biztosított. Közvetlenül a terület előtt megy el a gericvezeték, a telekhatár előtt van egy vezeték tartóoszlop, melyre a bemenő vezetéket rá lehet kötni. A gericvezetékre való rákötés díját nem kell fizetni, mivel a csatlakozási díjat a korábbi tulajdonosok rendezték. A telekhatáron belüli villamos mérőhelyet kell saját költségen kialakítani.
Tehermentes ingatlan, rendezett tulajdonosi viszonyokkal.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Mezőtúr, Túrtő
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 393
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch