Bezárás

Mezőcsát, Gyóni Géza utca

Eladó családi ház
Alapterület 106 m²
Telekterület 1 141 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
06 70 265 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés cserépkályha
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Eladó 1892-ben épült, korához képest kifejezetten jó állapotú, volt hétszilvafás nemesi kúria Mezőcsáton. 1945 óta a mostani tulajdonosok használatában, 1141 m2-es saroktelken. 1980-ig állandóan lakott volt, azóta inkább csak nyaralóként funkcionál.

Az ingatlan hasznos alapterülete 106 m2. A 70 (!) cm vastag vályogfalak tégla alapúak. A tető 2016-ban lett részlegesen felújítva, fóliázva. Ugyanekkor a fal is több helyen lett újravakolva. A padlózatok (kivéve az udvari szoba hajópadlóját) betonból vannak, melyeken kőlap, járólap illetve linóleum burkolat van.

Az 1970-es években épült a melléképület (kb. 30 m2), melyben egy garázs és egy szerszámoskamra található. A fürdőszoba (tusoló, WC, mosdó) 1988-ban került kialakításra (csak ide van bekötve a víz és szennyvíz), illetve van egy kerti csap. A padlás járható, teherbíró, van belső és külső feljárata is.

A verandáról nyílik egy 3.5m mélyen fekvő, boltíves pince, a végén szellőzőkürtővel. Nyáron dinnye és sör hűtésére tökéletes. Az udvaron fúrt kút és kerti árnyékszék is található.

A fűtésről két fatüzelésű cserépkályha gondoskodik. (Kb. 10 éve újra lettek rakva.) Gáz bevezetése a telekre folyamatban.

A mezőcsáti termálfürdő 3 km-re, az M3-as autópálya 7 km-re található.

A fotókon látható bútorok és berendezési tárgyak nem részei a vételárnak, illetve külön alku részét képezhetik.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 265 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk