Mátraverebély, Petőfi út 24.

Eladó családi ház
Mátraverebély, Petőfi út 24.
Alapterület
135 m²
Telekterület
1077 m²
Szobák
6
Azonosító: 32300712
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (cirko), vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
beépített
Pince
van
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Eladó Mátraverebélyen a Mátra és a Cserhát völgyében, azonnal birtokba vehető per teher és igénymentes nagy családi ház , mely felújítandó. Közlekedése kiváló Budapest 90 km-re van, Szentkút szinte a szomszédban van. 10 perc autóval. Nyugodt utca, közel a vasút, de a Busz is pár perc séta.

A ház összesen 135 nm kisebb fantáziával akár két generációssá is átalakítható. A földszint 94 nm plusz a tetőtérből 41nm beépítve. Lent 4 szoba van, fent kettő és lent is fent is van fürdőszoba. A fürdőszobák felújításra szorulnak. Az alsó szinten teljes felújítás dzúkséges!
Fa nyílászárókkal rendelkezik, gáz, víz, villany van. Fűtése gázzal is és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott, bár a cirkó javításra szorul és a korszerűsítés itt is szúkséges!
A ház a 70-es években épült, részben alápincézett, később hozzáépítettek és 2006-ban a tetőtér részleges beépítésére is sor került. 2000-ben lettek felújítva a villanyvezetékek, 2001-ben központi fűtés készült ,2006 ban tetőtér részleges beépítése és apróbb felújítások zajlottak, 2007-ban pedig a gázcirkó készült el. A tetőtér beépítése folytatható még 31 nm beépíthető, ehhez rendelkezésre állnak a további tervek. A beépítés részben könnyűszerkezetes (gipszkarton ) és a beépített rész felett betonfödémes.
Falusi CSOK igényelhető rá és lakásfelújítási támogatás is. Akár befektetésnek, akár saját célra is kiváló lehetőség, de van benne munka bőven!
A kert elhanyagolt.
A ház gyorsan birtokba vehető: kifizetést követően szinte azonnal.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély