Bezárás

Mátraszentimre, Heves megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Videó elérhető
Alapterület 900 m²
Ár 269 millió Ft
  • Térkép
Horváth Kálmán
06 20 326 ···
Mátraderecskei Franchise Iroda Duna House
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Mátraszentimréhez tartozó kedves kis falúban eladó egy évek óta eredményesen működtetett, visszatérő vendégkörrel rendelkező 20 szobás wellness panzió. Impozáns helyen, elragadó panorámával.
2019 évben a panzió fejlesztésére és egy kültéri medence kivitelezésére pályázatot nyert a tulajdonos. Megegyezés alapján ez hozzáadódik a vételárhoz.
Wellness szolgáltatásai - a fedett jakuzzi és a gránittal díszített szauna - kedveltek a vendégek körében. Megtalálható az épületben egy klubszoba, egy fitness terem és egy udvari kapcsolatos nagyméretű társalgó.
A panzió előteréből nyílik egy síléc tároló szoba. Tovább haladva jutunk a recepcióhoz, majd a földszinten és az emeleti szinten is napfényes folyosókról érhetjük el a fürdőszobás szobákat, amelyek többsége pótágyazható. A 2014-15 években elvégzett aprólékos felújítások során minőségi anyagokkal lettek kicserélve a burkolatok és a fűtés rendszer gerinc vezetékei. Továbbá 100 db új radiátor lett beépítve, a kazánházba pedig 3 új kazán került.
Az ingatlan egészében a minőséget és az energiamegtakarítást képviseli. A gazdaságos működtetést a külső hőszigetelés és a hőszigetelt nyílászárók segítik.
Az épületszárnyakkal körülzárt, védett, intim udvar a béke szigete. Innen nyílik a télen-nyáron temperált hőmérsékletű borospince. A 80 fős, napos, tágas rendezvény termet, amely jelenleg ebédlőként funkcionál, rendkívül kellemessé varázsolja a kandalló. Az ételek az igényesen felszerelt konyha rozsdamentes munkapultjain készülnek.
A kellemes atmoszférájú épület felső szintjén egy másfél szobás, a Magas-Tátrára panorámás lakás is kialakításra került.
Az ősfás telken 15-20 gépkocsi biztonságos, zárt parkolására van lehetőség.
Az ingatlant egyrészt azoknak ajánlom, akik vállalkozó szelleműek és fantáziát látnak a helyben és épületben, mert az alkalmas: sípanziónak, emelt szintű idősek otthonának vagy egyéb olyan vállalkozási profil kialakítására, ahol lényeges a diszkréció, a csend és ózondús, kristálytiszta mátrai levegő.
Másrészt befektetők figyelmébe ajánlom, mivel a valószínűsíthető megtérülési idő kedvező. Az ingatlan népszerű befektetési eszköz, mert a befektetésre szánt pénzösszeg magasabb hozammal kecsegtet, mint a banki kamatok. Az ingatlan két fontos tulajdonsággal is rendelkezik, egyrészt ellenőrizhető és hosszú távra szól, másrészt magasan a jegybanki alapkamat és az alacsony kockázati besorolású kötvények hozama felett tud teljesíteni, miközben a befektetés (ingatlan) értékemelkedésére is reális az esély. A működéshez szükséges berendezési tárgyak a vételár részét képezik. Az ingatlan előzetes egyeztetés után tekinthető meg. Várom telefon hívását.
A téli sportok szerelmesei is megtalálják itt a szórakozást. Két felvonós sípálya és egy szánkópálya is van a közvetlen közelben. A mátraszentistváni sípark előnyös mikroklímája, a Tátrára néző lejtői mesterséges hóval borítva március elejéig biztosítják a kényelmes és biztonságos sí- és snowboard élményeket. A síparkot természeti szépségei (vadvirágos kaszálók, szépen foglalt források, körpanoráma, stb.) miatt egész évben érdemes látogatni. Látnivalók, kirándulóhelyek a környéken többek között a Három falu temploma, az Ágasvár és a Csörgő patak szurdokvölgye.

Irányár: 269000000 Ft

Referencia szám: HT410549

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Mátraderecskei Franchise Iroda Duna House
Az iroda összes hirdetése
06 20 326 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?