Mátraszentimre, Kossuth Lajos utca 14. Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 300 m2
Azonosító: 34089249
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 934
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Érdekli a vendéglátás? Szeretne egy patinás étterem tulajdonosa lenni, hazánk legmagasabban fekvő településén? Felköltözne a kristálytiszta levegő és nyugalom hazájába, egyúttal biztos megélhetést is keres? Itt a remek alkalom, hiszen a Felső-Mátra egyik legismertebb vendéglátó egysége ELADÓ! A 33 éve családi vállalkozásként működő Vöröskő étterem szinte fogalom a Felső-Mátrában. A Mátraszentlászló központjában lévő ingatlan az étteremként történő hasznosítás mellett további funkciók kialakítására is tökéletes. Sípálya alig 5 percre, kék túra útvonal alig 100 lépésre húzódik. Az étterem vonzáskörzetében számtalan vendégház is található.
A 40 m2-es pinceszinten jelenleg tárolóhelységek találhatóak. Földszinten található a két helységből álló étteremi rész, a konyha és az egyéb kiszolgáló helységek, valamit egy fedett terasz. A 143 m2-es területből 80 m2 az éttermi rész, mely 50 fő egyidejű leültetésére alkalmas. A terasz befogadó képessége kb. 20 fő. Kerthelység is kialakítható, ahol további 30-40 fő ültethető le. Az emeleten lakórész került kialakításra. A 3 külön bejáratú szoba akár fogadóként is hasznosítható. Az emeleti rész alapterülete 120m2, továbbá 20 m2 terasz.
Az étterem teljes berendezése is a vételár részét képezi. A vendéglő facebook oldala közel 4.000 követővel rendelkezik. Üljön be egy mátrai borzasra, szívja magába a hely hangulatát, és tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Ritka lehetőség, hogy egy egyedülálló környezetben lévő ingatlan áráért hosszútávú, biztos megélhetéshez is hozzájuthat.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Mátraszentimre, Kossuth Lajos utca 14.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 934 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch