Bezárás

Mátraszentimre, Mátraszentlászló

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 900 m²
Ár 269 millió Ft
  • Térkép
Horváth Kálmán
06 20 326 ···
Mátraderecskei Franchise Iroda Duna House
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1981-2000 között
Emelet nincs megadva
A mátraszentistváni sí park közelében, impozáns helyen, elragadó panorámával eladó egy 900 nm-es panzió, amely wellness részleggel, étteremmel és borpincével is rendelkezik. Az ár a panzió működtetéséhez szükséges tartozékokkal együtt értendő. A teher mentes ingatlan szeliden hullámzó hegyekkel van körülvéve.
Az ingatlant egyrészt azoknak ajánlom, akik vállalkozó szelleműek és fantáziát látnak a helyben és épületben, mert az alkalmas: sípanziónak, emelt szintű idősek otthonának vagy egyéb olyan vállalkozási profil kialakítására, ahol lényeges a diszkréció, a csend és ózondús, kristálytiszta mátrai levegő.

Másrészt befektetők figyelmébe ajánlom, mivel a valószínűsíthető megtérülési idő kedvező. Az ingatlan népszerű befektetési eszköz, mert a befektetésre szánt pénzösszeg magasabb hozammal kecsegtet, mint a banki kamatok. Az ingatlan két fontos tulajdonsággal is rendelkezik, egyrészt ellenőrizhető és hosszú távra szól, másrészt magasan a jegybanki alapkamat és az alacsony kockázati besorolású kötvények hozama felett tud teljesíteni, miközben a befektetés (ingatlan) értékemelkedésére is reális az esély.
A működéshez szükséges berendezési tárgyak a vételár részét képezik. Az ingatlan előzetes egyeztetés után tekinthető meg. Várom telefon hívását.Jöjjön el, szívesen megmutatom. Horváth Kálmán.

Irányár: 269000000 Ft

Referencia szám: HK-1894506

Kapcsolat a hirdetővel

Mátraderecskei Franchise Iroda Duna House
Az iroda összes hirdetése
06 20 326 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?