Bezárás

Mátraszentimre, Mátrai út 119.

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 51 m²
Telekterület 932 m²
Szobák száma 2
Ár 30 millió Ft
  • Térkép
06 30 945 ···
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Családi okok miatt igényes vevőknek eladó Galyatető egyik legszebb helyén kialakított, 43 m2-es, összkomfortos nyaraló. Az épület belső berendezése az átlagostól lényegesen színvonalasabb, 2 felnőtt, 2 gyerek vagy 4 fő tartózkodására alkalmas. A belső kialakítás legalább annyira szép, mint a külső, ami a fényképeken is látható. Az épület alatt található egy fűtött pince is, ahol igény szerint szauna is kialakítható.
Az ingatlan télen-nyáron egyaránt kellemesen használható, mivel autóval bármikor megközelíthető. Az energiaellátást napelemek biztosítják. A helyi legenda szerint ez a tökéletesen felújított épület helyén korábban Szelecki Zita művésznő nyaralója állt. A belső berendezés az átlagostól színvonalasabb, az adásvételt követően azonnal használható, minden berendezési felszerelési tárgy az adásvétel részét képezi.
A ház egy 466 m2-es területen helyezkedik el, illetve mellette található egy telek, amely szintén 466 m2, ez a két telek össze lett vonva, de szét is lehet választani. A telek ára 6.000.000 forint.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 945 ···
Üzenetet küldök