Mátraderecske, Heves megye

Eladó telephely
Mátraderecske, Heves megye
Alapterület
700 m²
Telekterület
2600 m²
Közvetítői azonosító: COM 47-1770
Azonosító: 31937599
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telephely

Leírás

Mátraderecskén eladásra kínálok , egy ipari telepet.
Eger városától, 30 kilométerre 1968 évben beton alapon téglából épült, 700 m2 jó állapotú két ipari épület, 2600 m2 es telken.
A telephely a településtől 200 méterre ,helyezkedik el, teljes egészében körbe kerítve, épületek előtti területek betonozottak, az első bejárati kapu mögött hídmérleggel mely 60tonnáig mér. Ipari áram, víz csatorna bekötve.
Két épület összesen 700 m2-es, irodákkal, műhelyekkel, tárolókkal szociális helyiségekkel ellátott.
Minden helyiség, burkolt a műhelyek betonozottak, szociális helyiségek járólappal ,irodák laminált parkettával burkoltak. Az épület riasztóval és kamerával ellátott, ami a szolgáltatóhoz be van kötve .
Fűtés központi fűtés, gáz,és vegyes tüzelésű kazán is használható.
Azoknak ajánlott ez telephely ,akik szeretnék a család megélhetését ,olyan saját vállalkozással biztosítani,ami folyamatosan nyereségesen működik,kialakult üzleti kapcsolatokkal bír.Több célú hasznosításra is alkalmas,csirke ,liba telep szerelő műhely stb.
Az ár: irányár, komoly érdeklődés esetén alkuképes.
A Balla Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!
Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel