Bezárás

Mátészalka, Ipari park

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 142 m²
Ár 35,9 millió Ft
  • Térkép
Pongrácz Ádám
06 20 332 ···
Luxinvest Hungary
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Eladásra kínálunk egy 6 szobás, jelenleg is üzemelő panziót Mátészalka frekventált részén!
Mátészalka Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik legnagyobb városa. Több, mint 16ezres lélekszámmal rendelkezik, 10percre az autópályától közel a határhoz illetve Nyíregyházához. A városban a közelmúltban végbement és még zajló ipari fejlesztéseknek hála rengeteg új munkahely teremtődött. A határon túlról is sokan járnak ide dolgozni, rengeteg új építésű lakópark van jelenleg is folyamatban.
A szóban-forgó ingatlan a város forgalmas részén, az ipari park határán található. Közvetlen szomszédságában park, étterem, lakótelep, valamint egy épülő lakópark is található.
Az ingatlan régebbi szárnyához 1991-ben épült hozzá az új szárny ytong-ból. A tetőt is ekkor cserélték: a szarufákat, és héjazatot(cserép) egyaránt. A 6 szoba mindegyikéhez tartozik egy saját fürdő és szintén egy saját WC. A panzión belül van még egy kisebb étkező, illetve egy szauna is. Az udvaron szalonnasütő, pihenőágyak, valamint egy murvás 8 állásos privát parkoló található.
Nyugdíjas tulajdonosa már nem szeretne -az egyébként jól menő- panzió üzemeltetésével foglalkozni. Az ár a jelenleg benne található összes bútorzattal, konyhafelszereléssel értendő!
Befektetésnek már csak azért is kiváló, mert a pandémia alatt is teljes kihasználtsággal üzemel, hiszen az ipari parkban nem áll meg a munka, és mindig vannak munkások, akik szobát/szobákat bérelnek.
A hirdetési ár még a jelenlegi forgalom mellett is 4-5 éven belül megtérül!!! Ezt(vagyis az éves bevételt) természetes igazolni is tudjuk!
Ha a leírtak alapján Ön már látja a befektetési lehetőséget az ingatlanban, hívjon és egyeztetünk egy időpontot a megtekintéssel kapcsolatban!
Amennyiben Ön is rendelkezik eladó vagy kiadó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel, de NEM aranyáron foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!
Luxinvest Hungary
„Autók és Ingatlanok egy helyen”

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 332 ···
Üzenetet küldök