Bezárás

Mátészalka, Ipari park

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 400 m²
Ár 26,9 millió Ft
  • Térkép
Pongrácz Ádám
06 20 332 ···
Luxinvest Hungary
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Eladásra kínálunk egy összesen 400m2-es, jelenleg már nem üzemelő utcafrontos éttermet Mátészalka frekventált részén egy 1000m2-es kiváló adottságú saroktelken!
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik legnagyobb városa több, mint 16ezres lélekszámmal rendelkezik 10percre az autópályától közel a határhoz illetve Nyíregyházához. A városban a közelmúltban végbement és még zajló ipari fejlesztéseknek hála rengeteg új munkahely teremtődött. A határon túlról is sokan járnak ide dolgozni, rengeteg új építésű lakópark van jelenleg is folyamatban.
A szóban-forgó ingatlan a város forgalmas részén, az ipari park határán található. Közvetlen szomszédságában park, panzió, lakótelep, valamint egy épülő lakópark is található.
Az ingatlan étterem része könnyűszerkezetes fa építmény, illetve tartozik hozzá egy 65m2-es szilárd építmény is, mely alápincézett és raktárként funkcionált. Pár éve adta vissza utolsó bérlője a nyugdíjas tulajdonosnak, aki már nem akar az épületegyüttes hasznosításával foglalkozni. Teljes, külső-belső felújítást igényel. Az ár jelenleg benne található összes bútorzattal, konyhafelszereléssel értendő, szinte telekáron!
Ha a leírtak alapján Ön már látja a befektetési lehetőséget az ingatlanban, hívjon és egyeztetünk!
Amennyiben Ön is rendelkezik eladó vagy kiadó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel, de NEM aranyáron foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!
Luxinvest Hungary
„Autók és Ingatlanok egy helyen”

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 332 ···
Üzenetet küldök