Máriakálnok, Győr-Moson-Sopron megye

Kiadó műhely
Máriakálnok, Győr-Moson-Sopron megye
Ár havonta
420 ezer Ft1,2 ezer €
Alapterület
302 m²
Telekterület
996 m²
Közvetítői azonosító: COM 679700073
Azonosító: 32325706
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó műhely

Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
24 hónap

Leírás

Élelmiszer feldolgozásra, élelmiszer gyártásra kiadó!

Meglévő vállalkozás bővítésében, indításában gondolkodóknak kötelező megnézni ezt az ingatlant. Minden készen van a kezdéshez. Hosszútávú bérlési lehetőséggel kiadó élelmiszer gyártásra, -feldolgozásra alkalmas ingatlant kínálunk. Az épületek és a hozzá tartozó terület megvásárlására is van lehetőség.
Az ingatlan kiválóan alkalmas édesipari- (pl: cukrászat), készétel-, tejipar- (pl: sajtgyártás), reform- vagy bioélelmiszer, stb. előállításra, feldolgozásra.
Az osztrák és a szlovák határtól 20 percre, logisztikailag kiváló elhelyezkedésű helyen található ingatlan szinte azonnal elkezdhetőek a fenti tevékenységek. Átalakításra, komoly beruházásra nincs szükség. Minden készen áll a kezdésre.
A 996m2-es területen az élelmiszergyártó műhely mellett találunk még két garázst kisteherautók részére és egy személyautó garázst.
A 302m2-es, újszerű állapotú műhelyben található a gyártó, feldolgozó rész, az előírásoknak mindenben megfelelő kialakítással. A műhelyben két hűtőkamra és egy fagyasztókamra működik, csomagoló-, előkészítő-, mosogató-, alapanyag tároló, stb. helyiségek. Női- és férfi öltöző, zuhanyzó, wc-k. A gyártó helyiség klimatizált. Az épület alatt 117m2-es pince is található, raktározásra, tárolásra.
Működő, kiépített kamerarendszer a teljes területen, riasztórendszer is kiépítve. Gázfűtés, radiátor is padlófűtés kombinációban. Ipariáram, gázvezeték kiállás több helyen.
Tőkeerős, a területen tapasztalattal rendelkező bérlő jelentkezését várjuk, aki hosszútávú, komoly üzleti tervvel rendelkezik a vállalkozás sikeres működtetéséhez.
A bérleti díj 1.200.- Euró/hó, a forintos bérleti díj árfolyamváltozástól függően változhat. Kettő hónap kaució szükséges.
Tökéletes választás, hogy egy sikeres vállalkozás működjön itt! Nézze meg!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel