Bezárás

Máriakálnok, Malomdűlő

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 280 m²
Ár 140 millió Ft
  • Térkép
Farkasné Kniesz Erzsébet
06 70 673 ···

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló van
"Az ingatlan mindig jó befektetés”. 
Egyet fizet kettőt kap!!!!

Máriakálnokon részben berendezett cukrászüzem és családi ház eladó.

Máriakálnokon 1370 m2-es telken 280 m2-es cukrászüzem berendezéssel és 100 m2-es családi ház eladó.

Cukrászüzem:
A felszerelt, 280m2 : hűtő-fűtő klíma, tűz, kamera és riasztó rendszer, ipari árammal ellátott. Üzemben dolgozó férfiaknak és nőknek külön öltöző zuhanyzóval és WC-vel. A cukrászüzemben mai kornak megfelelő nagyon jó minőségű sütők, keverők, dagasztók, és kiegészítő eszközözőkből áll. Az épület mosogató, tároló, csomagoló,  hűtő termek, recepció, iroda és ügyfél fogadó helyiségből áll. Üzem pincéjében kazánház, hűtő helyiség és anyag tároló helyiségek találhatók. Üzemhez még 2 nagyobb méretű gépjárműnek fedett kocsibeálló is tartozik. Ára: 105 millió+áfa

Családi ház 100 m2-es 3 szobás, egyszintes épület teljesen alápincézett, igényesen parkosított udvarral, kis kerti tóval és garázzsal.
Fűtés és a meleg víz ellátást gázkazán biztosítja, de lehet vegyes tüzelésű kazánnal és olaj kazán is fűteni. Nyílászárok műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Ára: 35.000.000,-Ft

Minden kreatív, ügyes kezű, vállalkozónak, vagy be befektetőknek ajánlom ezt a  jövedelmező és értékes, értékálló befektetési formát. Nem csak cukrászüzemnek hanem akár tészta vagy más vállalkozás beindítás, bővítésére is megfelelő.

Ár alkuképes

Kérdései lennének? Megtekintené?  Hívjon vagy írjon bátran!
Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén, és hivatkozzon a 170700267-es azonosító számra:
Telefon
Irodánk teljes körű hitelügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit! 

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 673 ···
Üzenetet küldök