Bezárás

Máriakálnok, Malomdűlő

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 402 m²
Ár 140 millió Ft
  • Térkép
Farkasné Kniesz Erzsébet
06 70 673 ···

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló van
"Az ingatlan mindig jó befektetés”. 
Egyet fizet kettőt kap!!!!

Máriakálnokon 302 m2-es élelmiszeripari gyártásra használt épület ami élelmiszer feldolgozására is alkalmas és 100 m2-es családi ház egy 1370 m2-es telken eladó.

Az élelmiszer feldolgozására is alkalmas üzem, 302 m2 : hűtő-fűtő klíma, kamera és tűz riasztó rendszer, ipari árammal ellátott. Üzemben dolgozó férfiaknak és nőknek külön öltöző zuhanyzóval és WC-vel. Az épület mosogató, tároló, csomagoló,  hűtő termek, recepció, iroda és ügyfél fogadó helyiségből áll. Üzem pincéjében kazánház, hűtő helyiség és anyag tároló helyiségek találhatók. Üzemhez még 2 nagyobb méretű gépjárműnek fedett kocsibeálló is tartozik.
Ára: 105.000.000 Ft + áfa

Családi ház 100 m2-es 3 szobás, egyszintes épület teljesen alápincézett, igényesen parkosított udvarral, kis kerti tóval és garázzsal.
Fűtés és a meleg víz ellátást gázkazán biztosítja, de lehet vegyes tüzelésű kazánnal és olaj kazán is fűteni. Nyílászárok műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
Ára: 35.000.000,-Ft

Minden kreatív, ügyes kezű, vállalkozónak, vagy befektetőnek ajánlom ezt a  jövedelmező és értékes, értékálló befektetési formát. Nem csak élelmiszeripari  termékek gyártására hanem más vállalkozás beindítás, bővítésére is megfelelő illetve többféle tevékenység végzésére is alkalmas.

Ár alkuképes.

Kérdései lennének? Megtekintené?  Hívjon vagy írjon bátran!
Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén, és hivatkozzon a 170700267-es azonosító számra:
Telefon  ...számon. E-mail:
Irodánk teljes körű hitelügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit! 

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 673 ···
Üzenetet küldök