Marcali, Mákos köz 9.

Eladó lakóövezeti telek
Marcali, Mákos köz 9.
Telekterület
838 m²
Azonosító: 31901112
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van

Leírás

Somogy megye, Marcaliban telek (kész családi ház alappal + szerkezetkész garázs), tulajdonostól eladó.
Marcali egy kedves 11.000 fős kisváros a Balatontól 13 km-re. A telek a gyönyörű strand- és gyógyfürdőtől 800 m-re fekszik, a város leginkább fejlődő részén, közvetlen közeli bevásárlási lehetőségekkel (élelmiszer, gyógyszertár, drogéria). A Balatonhoz vezető főúttól egy utcával beljebb lévő csendes kisutca egy új családi házas övezetben található.
A telek közvetlenül a tulajdonostól eladó, tehermentes. A házat saját részre terveztük, munka miatti költözés miatt maradt félben az építkezés. A 838 m2-es telken (ca. 17x50m) jelenleg egy tervezetten 118 m2 + teraszok (23+11 m2) családi házhoz elkészített kész alap (fogadószint) található, valamint a lakóházhoz egy 51 m2-es kétbeállós garázs készült el szerkezetkész állapotban (favázas szerkezet).
Valamennyi közmű a házba bekötve: víz, szennyvíz, gáz, villany (3x16A). Továbbá az alapozáskor egy kétlyukú kéményhez való alap készült, a tervezett cserépkályha számára. A komplett építési tervdokumentációt az adásvételkor rendelkezésre bocsátjuk, mely a továbbiakban felhasználható, illetve módosítható. A tervezett házról látványtervek is készültek, ezek is felhasználhatók.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély