Marcali, Marczali Henrik utca

Eladó telephely
Alapterület 1 530 m²
Telekterület 4 000 m²
Ár 40 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 928 ···
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Kereskedelmi, ipari tevékenységre, raktározásra ipari telephely eladó vagy kiadó. A statikailag jó állapotú masszív épület, ugyanakkor kiválóan alakítható, fejleszthető egyéb funkcióra is.

Az ingatlan Marcali város központjában, a Marczali Henrik út és a Piac utca találkozásánál található. A környezetben kereskedelmi és vendéglátóipari létesítmények, szabadidő park, sportpálya, óvoda, valamint lakóházak (társasházak és családi házak) találhatók. Az ingatlan infrastruktúrális adottságai jók, megközelítési lehetőségei kivállóak.

A telek 4000 m2-es. Övezeti besorolása: Településközpont vegyes terület (Vt-2), kereskedelmi, szolgáltató és lakóépületek elhelyezésére szolgál, a terület 35%-a beépíthető.

A meglévő üzemi épület kb. 1530 nm-es, szerkezetileg jó állapotban van, hagyományos építésmóddal készült tégla falazatú, monolit vasbeton lemez födémes lapostetős épület, a kapcsolódó szociális és kiegészítő funkciókkal. Részben kétszintes (földszint, emelet).

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 20 928 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?