Marcali, Kossuth Lajos utca 39-41

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 7 900 m²
Telekterület 31 950 m²
Ár 200 millió Ft
  • Térkép
Kondex Kft.
06 92 511 ···

Eladó egyéb ipari ingatlan

A település belterületén, a város keleti részén, Marcali központjától mintegy 600 m-re, a vasút közelében, a Kossuth Lajos utca mellett helyezkedik el.A Marcali város belterületén lévő földrészletnek közvetlen a kapcsolata a település belső úthálózatával. Ez biztosítja az ingatlan megközelíthetőségét, mely teljesen közművesített. Közvetlen rácsatlakozás a szomszédos ipari vágányra lehetséges.
Az ingatlan a Szabályozási Terv szerint "GKSZ-5" - Kereskedelmi, szolgáltató és gazdasági besorolású területek övezetébe tartozik, melynek előírásai: szabadon álló beépítési mód; 9,5 m maximális magassággal; 35 %-os maximális beépítettséggel, 2500 m2-es legkisebb kialakítható telekmérettel, 25%-os minimális zöldfelülettel. Az ingatlanok külön-külön is megközelíthetővé tehetőek a határoló Kossuth utcáról, de jelenleg a főbejárat a 339/4 hrsz-ú földrészleten van. A 3 db hrsz-on nyilvántartott ingatlanok a múltban közösen voltak hasznosítva, egybekerítettek.
Az ingatlanok - melyek ugyan funkcionális egységet alkotnak - önállóan is forgalomképesek, jelenlegi állapotukban bevételt termelő tevékenységre is alkalmasak.
Az ingatlan részben aszfaltozott közlekedő utakkal, térbetonnal, részben gyeppel fedett, felújítást igénylő kerítéssel határolt.
Irányár: 200 millió Ft + áfa

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kondex Kft.
A referens összes hirdetése
06 92 511 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?